Familien efter fundet af Rasmus: Tak for støtten

'Tak for hjælpen i eftersøgning og alle jeres søde og kærlige kommentarer. Mange tak'. Sådan skriver familien til 18-årige Rasmus, hvis lig blev fundet i Køge Havn

Foto: Rumle Skafte
Foto: Rumle Skafte

Familien havde naturligvis håbet til det sidste.

Men i eftermiddag blev det sidste håb slukket.

Det var den forsvundne, 18-årige Rasmus Hansen hvis lig blev fundet i Køge Havn.

Siden han forsvandt den 3. november har mange fulgt familiens trængsler, blandt andet på Facebook-gruppen 'Hjælp os med at finde Rasmus', der har 12.699 følgere.

Se også: Politiet: Lig i Køge Havn er Rasmus Hansen

Her til aften skriver familien på sitet:

Kære alle,

Som I har kunnet læse på flere medier, er det nu bekræftet at det er vores alle sammens Rasmus, der blevet fundet i vandet/havnen i Køge igår.

- familien er naturligvis helt ødelagte og meget kede af det, vi havde til det sidste håbet og bedt til at finde Rasmus i live.

I skal ALLE, have Mange tak for al jeres hjælp i eftersøgningen af Rasmus og alle jeres søde og kærlige kommentarer, mange tak.

På familiens vegne,

Kenneth

Politiet beskriver dødsfaldet som en tragisk ulykke og udelukker at der kan være tale om en forbrydelse.

Politiet fik torsdag ved middagstid oplysninger om, at der var set et lig i Køge Havn. Et ligsyn i dag fastslog, at der var tale om Rasmus Hansen.

Mette og Lennart levede næste syv uger i uvished, omkring hvad der var sket med Rasmus. (Foto: Rumle Skafte) Vagthund 18-årige Rasmus' forældre: Det er så uretfærdigt 18-årige Rasmus' forældre: Det er så uretfærdigt

Indtil i går nægtede moderen Mette Christensen at tro på, at sønnen skulle være død.

Normalt ville den lyse stue i hjemmet være fint pyntet op med masser af julepynt og juletræ. I år er det eneste, der vidner om jul, i Mette Christensen og Lennart Tofts hjem – to små færdigkøbte juledekorationer.

- Det bliver ikke jul i år. Vi kan jo ikke holde jul uden Rasmus. Det virker bare forkert, sagde Rasmus’ mor til Ekstra Bladet, da vi i forgårs besøgte familien.

Både moderen og bonusfaderen gennem 13 år, Lennart Toft, har været sygemeldt siden Rasmus forsvandt den 3. november.

- Vi er helt smadrede lige nu. Det er så uretfærdigt, at det skulle ske for en som Rasmus. Han var sådan en sød, fornuftig dreng, der passede sin skole og sin fodbold. Der var aldrig nogle problemer med ham. Jeg fatter det ikke, siger han.