Kørt ned af taxa: 35-årig i livsfare

Politiet har endnu ikke det fulde overblik, men en 35-årig mand er bragt til Rigshospitalet i livsfare efter en trafikulykke

Overværede du ulykken - eller kender du noget til sagen? Så send os en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Tidligt i morges blev en ung mand kørt ned af en taxi midt i København.

Den 35-årige fik hurtigt livreddende førstehjælp, da uheldet blev overværet af redningspersonale fra Københavns Brandvæsen.

På trods af den hurtige assistance meldes det, at manden stadig er i livsfare på grund af sine kvæstelser.

Ambulance var på stedet
Politiet har endnu ikke det fulde overblik, men ud fra en vidneforklaring, mener de at manden var til fods, og at han gik ud foran taxachaufføren.

- De foreløbige forklaringer går på, at manden gik ud foran hyrevognen, og vi kan ikke udelukke, at det er sådan, at det er sket, men vi mangler at snakke med flere centrale vidner. Vi mangler i særdeleshed at snakke med taxachaufføren, siger vagtchef ved Københavns Politi John Hansen til Ekstra Bladet.

Redningspersonalet tilkaldte med det samme en læge til ulykkesstedet, men nåede at stabilisere manden så meget, at de selv kunne køre ham det korte stykke til Rigshospitalet, inden lægen nåede frem.

Politiet fik på grund af tekniske problemer først meldingen om ulykken klokken 08.23, og da er taxachaufføren væk fra ulykkesstedet. Han har endnu heller ikke meldt sig selv, men John Hansen drager ingen hurtige konklusioner.

Politiet søger vidner
- Jeg er meget forsigtig med at melde noget ud om taxachaufføren, fordi vi ved ikke, hvorfor han er kørt fra stedet. Vi ved ikke, om der er tale om en flugtbilist. Det kan jo godt være, at han har ventet på os ude på ulykkesstedet, og er kørt igen, da der gik så lang tid, inden vi kom. Vi kan heller ikke udelukke, at personen er i chok, siger vagtchefen.

Politiet er nu kommet i kontakt med taxachaufføren, og de er på vej ud for at afhøre manden.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set ulykken, der skete klokken 06.39 lørdag morgen ved Søtorvet midt i København.

Politiet kan kontaktes på 114.

De pårørende er underrettet.

Overværede du ulykken - eller kender du noget til sagen? Så send os en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)