Børn tvang 6-årig til sexlege med 7-årig

To engelske drenge på 12 og 15 år har erkendt sig skyldige i voldsomme overgreb på drenge på seks og syv

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Den engelske by Chester, der ligger syd for Liverpool, er blevet rystet af en opsigtsvækkende sag, hvor to børn har sexmishandlet to andre børn på bare seks og syv år.

Ifølge Chester Chronicle overfaldt to drenge på 12 og 15 de to mindre børn ved at skubbe den seks-årige omkuld, hvorefter de tvang den syv-årige til at udføre seksuelle handlinger på ham.

- På grund af truslerne gjorde drengen, som de sagde, siger sagens anklager, Kate Marchuk.

Og pinslerne sluttede ikke for de to drenge her. Efter overgrebet kastede den 15-årige angiveligt en cykel efter den seks-årige, mens den 12-årige tissede i hovedet på den syv-årige.

- Drengen græd og bad ham om at stoppe flere gange. Begge drenge blev ydmyget og var meget kede af det, siger anklageren.

Begge drenge har indrømmet overgrebet, som fandt sted i august i år i området Blacon i Chester.

Forstod ikke deres handlinger
Forsvarerne for de to drenge har begge forklaret, at drengene ikke mentalt ligner almindelige drenge på deres alder. Den 12-årige har blandet andet tidligere været i kontakt med politiet for at trække bukserne ned på en 10-årig.

- Han forstod ikke alvoren i det, han har gjort. Han og to piger tog til moderens adresse og fortalte hende, hvad der var sket. Han lod til at tro, det var en joke, siger den 12-åriges forsvarer Richard Thomas.

Begge drenge er blevet idømt et års såkaldt 'youth referral order', som er et program, der blandt andet har til hensigt at lære dem at forstå alvoren i det, de har gjort, og forhindre dem i at gøre noget tilsvarende igen. De kommer derfor ikke for en strafferetsdomstol. Det kommer de dog til, hvis de gør noget lignende igen, advarer dommeren.

- Denne adværd er tydeligvis ulækker. Jeg mener det her seriøst, at på trods af hans unge alder, vil jeg bure ham inde, siger dommeren om den 12-årige.

- Hvis han bryder med denne dom og fortsætter med at krænke og igen befinder sig i mit retslokale, vil jeg måske ikke være lige så flink, siger dommeren Michael Abelson.

Den kriminelle lavalder i England er 10 år.