To personer stukket ned i Lyngby

Mindst to personer står bag blodigt knivoverfald i Lyngby. Begge ofre uden for livsfare

To mænd er uden for livsfare efter de blev stukket med kniv i Eremitageparken i Lyngby. (Foto: Google Maps)
To mænd er uden for livsfare efter de blev stukket med kniv i Eremitageparken i Lyngby. (Foto: Google Maps)

Ved du noget? Send en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Politiet modtog lørdag aften klokken 19.01 en anmeldelse om et knivstikkeri på en parkeringsplads i Eremitageparken i Lyngby.

- Der er to personer, der kommer op at skændes med nogle gerningsmænd, og det ender med, at de bliver ramt af knivstik, siger Hans Jakob Rechendorff, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Se tv-billeder fra gerningsstedet i klippet herover og mere video på localeyes.dk

Politiet vurderer, at overfaldet er sket mellem klokken 18 og 19 lørdag. Begge ofre for overfaldet er uden for livsfare.

- Den ene blev sendt på Gentofte Skadestue, og den anden har været en tur på operationsbordet på Rigshospitalet, oplyser vagtchefen.

Politiet oplyser, at antallet af gerningsmænd er usikkert, men der er tale om mindst to.

Formentlig kniv
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kan der have været tale om et røveri, som gik grueligt galt. Den oplysning vil politiet dog hverken be- eller afkræfte. Politiet har derfor ikke fastlagt noget endeligt motiv.

De to personer er formentlig begge blevet stukket med kniv.

- Vi har ikke fundet noget våben endnu, men der er formentlig tale om en kniv eller andet stikvåben, oplyser vagtchefen.

Ifølge Hans Jakob Rechendorff har politiet endnu ikke fastlagt, om gerningsmændene og ofrene kendte hinanden forud for knivoverfaldet. Han vil samtidig ikke oplyse, om de to ofre i forvejen er kendt af politiet.

Politiet efterlyser fortsat vidner, der kan have set noget i episoden, og beder derfor borgere om at rette henvendelse til Nordsjællands Politi på telefon 114.