36-årig anholdt for knivoverfald

Politiet har anholdt en 36-årig mand og sigtet ham for drabsforsøg efter knivoverfald på to personer i Lyngby lørdag aften

En 36-årig mand er anholdt efter to personer lørdag blev stukket ned i Eremitageparken i Lyngby. (Foto: Google Maps)
En 36-årig mand er anholdt efter to personer lørdag blev stukket ned i Eremitageparken i Lyngby. (Foto: Google Maps)

Nordsjællands Politi har foretaget anholdelse af en 36-årig mand, efter at to personer lørdag aften blev stukket med kniv.

Det oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Morten Bagge, til Ekstra Bladet.

Anholdelsen sker efter at en 52-årig og en 47-årig mand lørdag aften var i skænderi med gruppe personer, hvorefter de to mænd endte med at blive stukket med kniv. Episoden fandt sted på en parkeringsplads i Eremitageparken i Lyngby.

Opereret på Rigshospitalet
Efter overfaldet blev den 47-årige overført til Rigshospitalet, hvor blev opereret for knivstik i maven, mens den 52-årige kom på Gentofte Sygehus med snit i ansigtet.

- Så vidt jeg er orienteret er den 52-årige blevet udskrevet, mens den anden stadig er indlagt, men det har jeg ikke fået endeligt bekræftet, siger Morten Bagge om de to personers tilstand søndag aften.

Vagtchefen ønsker ikke at kommentere, hvorvidt den anholdte 36-årige i forvejen er kendt af politiet. Han bliver mandag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drabsforsøg.

Politiet kan stadig ikke sige noget om motivet for lørdagens knivstikkeri, men de efterlyser i øjeblikket ikke flere personer. De afviser dog ikke, at der kan have været tale om flere gerningsmænd, som senere hen vil blive eftersøgt.