Bil stukket i brand på Shell tankstation

To mænd købte benzin på en Shelltank og hældte det ind i en Mercedes, der blev brændt af på stedet

(Foto: Mathias Øgendal)
(Foto: Mathias Øgendal)

En stjålet Mercedes stationcar blev helt tankeløst stukket i brand på en Shell tankstation på Vallensbækvej i Brøndby kommune i nat med benzin, der blev hældt direkte fra en benzinstander og ind i bilen.

To gerningsmænd satte ild til benzinen og flygtede fra tankstationen.

Da Vestegnens Brandvæsen kom frem var Mercedesen helt overtændt og der var brandspredning til benzinstanderen og tankstationen, oplyser Vestegnens Brandvæsen.

Men det lykkedes at slukke ilden med vand og skum inden den bredte sig yderligere, og ifølge politiet skete der kun mindre materielle skader på tankstationen.

- Det er tankeløst, siger vagtchef Henrik Andreasen, Københavns Vestegns politi.

Stjålet i oktober
Bilen, en Mercedes E 280 stationcar, blev stjålet i oktober i Solrød og politiet antager den var været brugt til kriminalitet siden gerningsmændene vil forsøge at slette alle spor.

Alarmen til Shell tanken på Vallensbækvej i Brøndby kom kl. 00.39. Der er videoovervågning på tanken og derfor gode spor af de to gerningsmænd. De har også måttet betale med et kreditkort for at få benzin ud af standeren, og dét kan også være et spor.

- I stedet for at hælde benzin på tanken, hælder de den direkte ind på bilens bagsæde, hvorefter de stikker ild til bilen, oplyser vagtchef Henrik Andreasen.

- Vi efterforsker sagen nu og håber videoovervågningen kan hjælpe os, siger vagtchefen.

Der er ikke nærmere signalementer af de to brandstiftere. Politiet har også sikret sig andre spor på stedet.

Ved du noget ? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk