28-30 køretøjer i harmonika-sammenstød

Mellem 28 og 30 køretøjer er involveret i et stort harmonika-sammenstød ved Horsens - folk kører ikke efter forholdene, siger politiet

Der er stort harmonika-sammenstød ved Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi. (Privatfoto)
Der er stort harmonika-sammenstød ved Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi. (Privatfoto)

28-30 køretøjer er stødt sammen i den tætte tåge ved den østjyske motorvej, oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Det er helt oppe fra Horsens Vest, fra Vestvejen og fremad mod Horsens Nord. Der er kødannelse, og vi leder færdselen af ved Horsens Syd. Folk kører ikke efter forholdene, siger vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortæller, at der ikke er meldinger om alvorligt tilskadekomne i det store færdselsuheld. Men flere er kommet på skadestuen med lettere skader.

Han fortæller, at de første meldinger om uheldet kom kl 11.13. Ulykken er eskaleret fra 11.15 og frem til nu.

Der er i øjeblikket et tilsvarende sammenstød nede på Esbjerg-motorvejen, og omkring Kolding Nord og ned til frakørslen mod Esbjerg-Motorvejen.

- Der har vi ind til videre 5-6 uheld, det er drypvis uheld, siger Lars Grønlund, der ikke har overblik over det samlede antal køretøjer, der er involveret.

- Vi er heldigvis forskånet for alvor lige personskader ind til videre.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at det har taget to timer at komme fra Århus til Kolding, og han har aldrig set noget lignende.

- Folk kører som vanvittige, selv om det er tåget. Det vrimler med Falck og udrykningskøretøjer i krybesporet, siger han til ekstrabladet.dk