Tyv vendte tilbage: Ville voldtage sit offer

Engelsk kvinde overmandede knivbevæbnet tyv, der brød ind i hendes hjem for at få sex

Kenyanske Joseph Mwaura skal tilbringe de næste syv år og fire måneder i fængsel, efter han forsøgte at voldtage en kvinde under et indbrud. (Politifoto)
Kenyanske Joseph Mwaura skal tilbringe de næste syv år og fire måneder i fængsel, efter han forsøgte at voldtage en kvinde under et indbrud. (Politifoto)

Daniela Vincy har været igennem et mareridt, man normalt kun ser på film.

Blot to dage efter hendes hjem i Slough uden for London blev udsat for et indbrud, vendte en af tyvene tilbage. Denne gang for at få sex.

Den 40-årige englænder havde ellers forsøgt at sikre sig mod nye indbrud ved at skifte alle låse ud. Alligevel lykkedes det den nu 20-årige Joseph Mwaura at trænge ind i hjemmet, hvor han vækkede den sovende kvinde ved at lyse hende ind i ansigtet med en kæmpe lommelygte:

- Jeg vil have dine patter, sagde han, da den skrækslagne kvinde spurgte, hvorfor tyven nu stod over hendes seng

POLITI: Modigt af Daniela at vidne

Og den kyniske forbyder satte trumf på, da han trak op i sin trøje, slog sig på brystet og spurgte sit offer:

- Vil du have noget af det her?

Daniela Vincy svarede nej og fik lokket Joseph Mwaura nedenunder, hvorefter han gik amok igen. Han holdt en køkkenkniv mod hendes hals og truede nu med at slå hende ihjel.

Kæmpede sig fri
Men Daniela Vincy, der er stewardesse, kunne lugte, at overfaldsmanden havde røget pot. Og så fik hun modet til at kæmpe med ham.

Hun væltede ham omkuld, tog kniven fra ham og satte den mod hans hals, fortæller hun i et stort interview med den engelske avis Daily Mail.

Hans svar var ordet ’bitch’ og et slag mod kvindens venstre øje, inden han flygtede ud af huset.

Se også: ...og her kostede det ham livet

Politiet fangede dog hurtigt gerningsmanden, da Daniela Vincys bankkort blev misbrugt til at sætte penge ind på et taletidskort.

Og selv om Joseph Mwaura nægtede voldtægtsforsøget blev han fældet af fingeraftryk i huset, og Danielas vidneudsagn i retten.

Hun brød grædende sammen, da han forleden fik sin dom på syv år og fire måneders fængsel.