Knivstukket holder juleaften på hospitalet

Den 41-årige, som lillejuleaften blev stukket ned i REMA 1000, er vågen og har det godt, fortæller indehaveren af forretningen

Politiet efterlyser stadig de to mænd, der stak den 41-årige ned. (Politietfoto)
Politiet efterlyser stadig de to mænd, der stak den 41-årige ned. (Politietfoto)

Se overvågningsvideo fra overfaldet ovenfor artiklen. Genkender du en eller begge gerningsmænd?

Så kontakt Københavns Vestegns Politi på tlf: 4386 1448 eller ring 114
--------------------------------------------------------------------------------

Det bliver en jul i hospitalssenge for den 41-årige butiksansatte, som blev stukket ned lillejuleaften, da han var i færd med at lukke den lokale REMA 1000 i Albertslund.

Det fortæller købmand Gert Vingaard, som er indehaver af forretningen. Han besøgte sin kollega på Riget, dagen efter det brutale overfald.

- Han kommer ikke hjem i aften, men jeg synes, der var en god stemning, og hans barn og familie var derinde, siger Gert Vingaard på vej hjem fra hospitalet.

Han orienterede fra morgenstunden de andre ansatte om aftenens hændelse, inden han selv besøgte sin kollega sammen med souschefen.

Den 41-årige var mandag aften i kritisk tilstand, da han ankom til hospitalet, men blev erklæret stabil og i bedring fra morgenstunden.

Nu er han vågen og politiet har også været i stand til at afhøre ham.

- Han har det rigtig godt, så det var dejligt at se ham, siger Gert Vingaard til Ekstra Bladet, som også fortæller, at de andre ansatte, der var til stede under overfaldet, har modtaget krisehjælp.

Se også: Stukket i ryggen under røveri: Butiksansat i kritisk tilstand

Politiet leder stadig efter gerningsmændene, som stak af fra stedet med tomme hænder efter overfaldet.

- Vi har fået flere henvendelser, hvor vi i øjeblikket har kig på en, og så arbejder vi videre med billedmaterialet fra overvågningen, siger Jeff Nielsen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Politiet har i forbindelse med efterlysningen offentliggjort overvågningsbilleder af de to mænd i håb om, at nogen kan genkende dem.

Den ene gerningsmand beskrives som en mand på 20-25 år, der er cirka 170 centimeter høj og almindelig eller spinkel af bygning. Han var iført sort hættetrøje, sort tørklæde for ansigtet og mørke jeans.

 

Den anden gerningsmand beskrives ligeledes som en mand på 20-25 år. Han er omkring 170 cm høj og almindelig til muskuløs af bygning. Han var iført en sort hættetrøje med noget hvid skrift, en sort/hvid-ternet bandana for ansigtet og hvide bukser.

 

1 af 2 Politiet efterlyser stadig de to mænd, der stak den 41-årige ned. (Politietfoto)
2 af 2 Politiet efterlyser stadig de to mænd, der stak den 41-årige ned. (Politietfoto)