Lyngvild sigtet for besiddelse af ulovlige våben

Fyns Politi har konfiskeret Lyngvilds bjørnespray og sigtet ham for overtrædelse af våbenloven

Jim Lyngvild offentliggjorde dette billede tidligere i dag, hvor han står med sin peberspray. (Foto fra Facebook)
Jim Lyngvild offentliggjorde dette billede tidligere i dag, hvor han står med sin peberspray. (Foto fra Facebook)

Jim Lyngvild er blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven efter han tidligere i dag offentliggjorde et billede af sig selv, hvor han står med en bjørnespray. Det bekræfter Fyns Politi til Ekstra bladet.

- Det er rigtigt, at vi har været nede og besøge Jim Lyngvild, hvor vi beslaglagde tre peberspray og sigtede ham for overtrædelse af våbenloven, siger vagtchef Lars Thede.

Politiet reagerede efter, at Ekstra Bladet tidligere i dag skrev om billedet.

- Flere borgere henvendte sig til os på baggrund af artiklen på ekstrabladet.dk. Og da det er uomtvisteligt at bjørnespray er ulovligt, kunne vi lige så godt få gjort noget ved det med det samme, siger Lars Thede.

Se også: Nu er Lyngvild bevæbnet med bjørnespray

Lyngvild er sur
Jim Lyngvild har allerede kommenteret politianmeldelsen på sin Facebook. Han er ikke tilfreds.

'I GUUUUUDER DU er en taber...!

Dig der netop har anmeldt mig til politiet for ulovlig våbenbesiddelse, tror du selv du har vundet...? Tror du at du har gjort samfundet en tjeneste, ved at fratage mig retten til at beskytte mig selv... Hold nu KÆFT nogle små sko du går i, når du ikke har andet at tage dig til...! Og du skal vide, at du ALDRIG får mig i knæ... aldrig... jeg tager gerne straffen, bøden og pletten på straffeattesten, for JEG har taget affære i en verden, der er ved at løbe helt af sporet, men hvor få tør stå op og beskytte sine medmennesker mod psykopater. Du er en krøbling der ALDRIG får gennemslagskraft, men hey, jeg holder sgu af dig alligevel... jeg kan nemlig godt rumme andre mennesker, også dem der forsøger at få mig ned med nakken', skriver Lyngvild.