Lig skyllet op ved Beckhams hemmelige feriested

En død mand er skyllet op på stranden på Maldiverne. Det er sket tæt på det sted, hvor David Beckham holder juleferie med familien

Liget blev fundet ved hovedøen Male (Arkivfoto: Look)
Liget blev fundet ved hovedøen Male (Arkivfoto: Look)

David Beckham holder sammen med fru Victoria og deres fire børn jule- og nytårsferie på Maldiverne.

Med luksus-idyllen blev skæmmet, da der søndag skyllede liget af en mand op på stranden.

Manden, som er fra Sri Lanka, skyllede i land tæt på en anløbsbro ved One and Only Reethi Rah resort på hovedøen Male.

- Liget er blevet kørt til et lighus og vi er i gang med undersøgelser, siger politiets talsmand, Hassan Haneef, i telefonen til nyhedsbureauet AFP.

Liget, som hverken er gæst eller medarbejder på et af de mange feriesteder, var ikke den eneste afbrydelse i luksus-omgivelserne. Ligeledes søndag eksploderede et lager af fyrværkeri, som var anskaffet til nytårsaften.

Beckham og hans familie valgte, ifølge kilder på øen, at blive og afvikle resten af deres ferie. Efter sigende holder ejeren af fodboldklubben Chelsea, Roman Abramovich, ligeledes ferie i området, hvor en feriehytte eller lejlighed kan koste op til 70.000 kroner i døgnet.

Minister for turisme, Ahmed Adeeb, sagde til pressen i sidste uge, at mange internationale berømtheder ville tilbringe deres juleferie på en af de mere end 1000 koraløer, der ligger spredt omkring Ækvator.

Maldiverne er kendt for afsondrede resorts med uberørte strande og for en god mulighed for et privatliv uden presse eller andre forstyrrelser. Det bruges af mange velhavere til bryllupsrejser eller bare ferier, hvor man vil være uforstyrret. Der var næsten en million udenlandske turister sidste år.

Turismen led ellers et tilbageslag efter politisk utro, da den tidligere præsident Mohamed Nasheed blev tvunget til at træde tilbage i februar 2012. En tilbagetræden han kalder et kup.