Voldtægtsoffer fra Indien: 'Jeg tryglede dem om ikke at gøre mig fortræd'

Den ene af de to anholdte mænd efter gruppevoldtægt af dansk kvinde i New Delhi er involveret i to drabssager, skriver indiske medier

Den 51-årige danske kvinde, som blev udsat for en gruppevoldtægt i New Delhi tryglede og bad gerningsmændene om, at de ikke skulle gøre hende fortræd.

Gerningsmændene truede kvinden med en kniv og tvang til hende til at udlevere sine ejendele.

- Efter det begyndte en af mændene af beføle mig og startede med at tage mit tøj af. Da jeg modsatte mig det, truede de med at stikke mig. Jeg tryglede om, at de ikke skulle gøre mig fortræd, har kvinden fortalt til politiet ifølge Times of India.

Indisk politi har sat gang i en regulær menneskejagt for finde alle skyldige bag den voldsomme seksualforbrydelse mod en dansk turist, som tirsdag blev udsat for et formodet gruppevoldtægt i hovedstaden New Delhi.

Stjal kvindens bukser
Voldtægten har skabt overskrifter i hele verden og de indiske myndigheder frygter, at den dårlige omtale vil ramme turistindustrien, som er en vigtig indtægtskilde for det fattige land.

Unavngivne politikilder siger til tvstationen NDTV, at de har sikret sig vigtige beviser fra ugerningen. Efter voldtægten stjal en af gerningsmændene nemlig kvindens bukser. Hun fik til gengæld hans gamle bukser.

- Dermed har vi DNA materiale, siger politiet til tvstationen.

Vagabonder
Politiet beskriver gerningsmændene som vagabonder og stofmisbrugere, der begår småkriminalitet og hænger ud ved banegården New Delhi Railway Station.

Times of India skriver, at der var otte-ni mænd med i voldtægten, der ifølge kvinden varede ved i cirka tre timer.

To personer, der menes at have været med til at begå sexoverfaldet, er foreløbigt anholdt i sagen, og politiet har identificeret de øvrige mistænkte, lyder det. De to mænd, som bliver navngivet i de indiske medier, er begge 25 år. Den ene af de anholdte er i forvejen involveret i to drabssager, skriver flere indiske medier.

Foruden de anholdte er to andre personer blevet tilbageholdt, og de er blevet afhørt indtil sent onsdag aften, mens fire øvrige mistænkte stadig er på fri fod.

Lederen af voldtægts-gruppen har tidligere været involveret i to drabssager, fortæller unavngivne kilder ifølge Times of India.

Fandt sted i have
Gruppevoldtægten fandt angiveligt sted i en lille have, der er omkranset af træer.

Haven ligger centralt i den indiske hovedstad, og kvinden blev skubbet herind tirsdag eftermiddag ved 16-tiden, efter at hun havde henvendt sig til en teenager for at spørge om vej i nærheden af New Delhi Railway Station.

I haven sad der fire mænd og drak alkohol, har den danske kvinde angiveligt fortalt politiet. Derefter blev hun berøvet sine ejendele.

- De holdt min hånd og sagde, at jeg ikke skulle slå alarm. De viste mig en kniv og sagde, at jeg skulle give dem mine ejendele. De tog omkring 700 euro, indisk valuta, en iPod, en mobiltelefon, briller og en bog.

Traumatiseret
Avisen skriver, at den danske kvinde insisterede på at komme med sin planlagte flyafgang mod København klokken 10.45 onsdag formiddag, og hun blev eskorteret af betjente til lufthavnen.

Den 51-årige kvinde beskrives som "traumatiseret", og hun kollapsede angiveligt i lufthavnen før afrejsen mod Danmark.

Danskeren har ifølge Times of India fortalt, at hun er indstillet på at hjælpe politiets efterforskere og i en retssag.

1 af 2 Indisk politi i den lille have, hvor den 51-årige danske kvinde blev gruppevoldtaget. (Foto: AP)
2 af 2