Afsløring: Video viser politiets skud mod 48-årig

De nærmere omstændigheder omkring skudepisoden i Slagelse er mørklagt af myndighederne, men Ekstra Bladet kan afsløre, at sekunderne, hvor Muammer Arslan blev ramt, er fanget på video af et øjenvidne

Priavtfoto: Muammer Aslan døde to dage efter at være blevet skudt af politiet.
Priavtfoto: Muammer Aslan døde to dage efter at være blevet skudt af politiet.

HJÆLP OS: Kender du til sagen? Tip os på en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Meldingerme fra politiet var svingende, efter den 48-årige Muammer Arslan natten til fredag blev ramt af skud fra politiets tjenestevåben.

Først var mandens tilstand kritisk, og han blev in absentia fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for forsøg på manddrab. Siden blev han meldt uden for livsfare, men i weekenden afgik manden, der var far til tre, ved døden.

Fanget på iPhone
Hidtil har de nærmere omstændigheder omkring skudepisoden været mørklagt af myndighederne, men Ekstra Bladet kan nu afsløre, at sekunderne, hvor Arslan blev ramt, er fanget på iPhone af et øjenvidne.

En af Ekstra Bladets medarbejdere har under løfte om anonymitet til indehaveren af telefonen med optagelsen set det cirka 15 sekunder lange klip. Videoen viser de afgørende sekunder, hvor den 48-årige far til tre blev ramt.

Hvad skete der? Ekstra Bladets medarbejdere ser på den korte video fra skudepisoden, at Muammer Arslan står med hænderne ned langs siden og fremstår-  at dømme ud fra optagelserne - fredelig, lige inden skuddene falder. (Foto: Privat) Krimi Skudt på klos hold

Nabo: Det gør ondt

- Det gør rigtig ondt, siger naboen Fatih Seh efter meldingen om at Muammar var død. Han beskriver den nu afdøde som snakkesalig og som en person, der hilste venligt på alle i byen.

Se også: Nabo til dræbt familiefar i Slagelse: Det ligner dårlig håndtering

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bor Muammer Aslans nærmeste alle i og omkring Slagelse, men den afdøde skal begraves i Tyrkiet.

Såfremt liget kan frigives af politiet, flyves Arslan formentlig af sted sidst på ugen.

Forløbet omkring skyderiet undersøges og håndteres af den uafhængige politiklagemyndighed, DUP.

Ifølge Sjællandske blev Muammer Arslan i september 2013 dømt for at stikke en 31-årig mand med kniv.

Offeret slap med overfladiske skrammer på maven, og ved den efterfølgende retssag blev gerningsmanden idømt tre måneders betinget fængsel, og han skulle efterfølgende udføre 60 timers samfundstjeneste.

Læs hele historien i Ekstra Bladet i dag ...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen