Brand i villa: Forældre kravlede ud på taget

Familiens to drenge var ude og lufte hund, da villabranden rasede på Sjællands Odde

Et forældrepar og deres drenge på 12 og 14 år slap med skrækken, da der torsdag morgen udbrød brand i deres hus på Fregatvej i Havnebyen på Sjællands Odde.

Klokken 05.36 fik politi og brandvæsen en melding om brand i villaen, og da brandvæsnet nåede frem, sad forældrene på taget af det brændende hus.

Børnene havde heldigvis ikke været hjemme under branden, fortæller pressemedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Børnene havde været ude og lufte familiens hunde, så de havde ikke været i huset under branden, siger Martin Bjerregaard til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at forældrene, der begge er i 40’erne, efterfølgende blev bragt til sygehuset i Holbæk til observation for røgforgiftning. De to børn slap uskadte fra branden.

Mens familien er i god behold efter episoden, står det værre til med huset, der blev overtændt og ikke kunne reddes.

- Branden har været så voldsom, at taget er klasket fuldstændig sammen, siger pressemedarbejder med Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Han fortæller, at branden sandsynligvis opstod ved en brændeovn, der havde været tændt hele natten.

- Det kan have været gløder, der er sprunget ud, eller skorstenen, der ikke har været ordentligt isoleret. Det er noget vi undersøger lige nu, siger han.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)