Vidne: Mand kørte konen ned efter skænderi

En mand kørte sin kone ned ved et uheld efter et skænderi på et værtshus

Sammenstøddet var så voldsomt, at forruden på bilen blev knust. (Privatfoto)
Sammenstøddet var så voldsomt, at forruden på bilen blev knust. (Privatfoto)

Det var ikke med vilje, at en 35-årig mand natten til lørdag kørte sin 36-årige hustru ned.

Det mener et vidne, der i løbet af aftenen overværede ægteparret på værtshuset Pillen i Allerød i Nordsjælland.

- De havde et mindre skænderi inde på Pillen, som ejeren af værtshuset forsøgte at stoppe, siger værtshus-gæsten, der ønsker at være anonym. Ekstra Bladet kender den fulde identitet på personen, som tog et billede af bilen efter påkørslen.

- Det ender med at manden går fra værtshuset i raseri. Efterfølgende kommer kvinden tilbage og spørger efter manden, siger vidnet.

Det har senere vist sig, at den 36-årige kvinde på fornuftigt vis havde forsøgt at forhindre manden i at køre hjem fra Pillen i sin bil, fordi han var beruset.

Men det lyttede han ikke til.Den 35-årige påkørte sin hustru i denne bil. Som man kan se på billedet, er det sne på vejen, som formentlig har været glat i de sene nattetimer. (Privatfoto)
Den 35-årige påkørte sin hustru i denne bil. Som man kan se på billedet, er det sne på vejen, som formentlig har været glat i de sene nattetimer. (Privatfoto)


Kvinden forlod værtshuset og hun fandt tilsyneladende sin berusede mand, som kom kørende i sin bil. Her forsøgte hun at stoppe ham ved at gå ud foran bilen, hvilket resulterer i, at kører hende ned. Billedet af bilen viser, at forruden på bilen er blevet knust under sammenstødet.

- Pludselig kommer der en masse unge mennesker løbende, som så uheldet. De råber, om der er nogen, der kan førstehjælp, fordi en kvinde er blevet kørt ned ude på vejen, siger vidnet, som ikke overværede selve ulykken.

Fløj gennem luften
Politiet, som bekræfter forløbet, har i dag forklaret til Ekstra Bladet, at det formentligt var på grund af glat føre, at manden ramte sin hustru så voldsomt. Efter påkørslen skyndte manden sig ud for at hjælpe konen.

Både politiet og vidnet understreger, at manden ikke havde intentioner om at køre hende ned.

- Vi er alle sammen helt overbevist om, at det ikke er med vilje, siger vidnet til Ekstra Bladet, og tilføjer, at han ramte hende så hårdt, at hun fløj adskillige meter gennem luften.

Hun er dog sluppet heldigt fra den uheldige episode.

- Hun har pådraget sig et åbent benbrud, men er altså ikke i livsfare eller noget. Men det kan se voldsomt ud, når man flyver gennem luften, siger vagtchef Ulrik Línden.

Han oplyser, at de retsmedicinske undersøgelser, der skal slå fast, hvor beruset den 35-årige mand var, først er klar om cirka to uger.

Manden blev sigtet for spritkørsel, men er blevet løsladt igen.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at kontakte værtshuset Pillen.

Har du kendskab til sagen eller var du vidne? Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst) eller send os en mail på 1224@eb.dk