TV: Seattles gader i brand efter Super Bowl-sejr

Kampklædt politi blev sat ind for at lægge en dæmper på festlighederne

Efter Seattle Seahawks havde slået Denver Broncos i Super Bowl, gik ellevilde Seahawks-fans på gaden for at fejre holdets første mesterskab i over 30 år med manér.

Ifølge Daily Mail var over 3000 fans på gaden for at fejre deres helte, hvilket ikke gik helt stille for sig. I løbet af aftenen blev der nemlig tændt bål i gaderne, ligesom der også meldes om hærværk mod biler og vejskilte.

I klippet over artiklen fejrer en flok begejstrede studerende sejren ved at sætte ild til en sofa midt på gaden.

Se også: TV: Hårrejsende Super Bowl-fans indtager New York

Kun en anholdt
Kampklædt politi blev sat ind før fejringen udviklede sig til deciderede optøjer, og der meldes ikke om nogen alvorlige sammenstød mellem politi og fans.

Ifølge Daily Mail blev der også kun foretaget en enkelt anholdelse i forbindelse med fejringen. Det drejer sig om en 60-årig mand, som valgte at markere mesterskabet ved at skyde op i luften med et gevær.

Se også: TV: Her er den bedste Super Bowl-reklame

Anderledes forholdt det sig i Denver, hvor det tabende hold, Denver Broncos, hører hjemme.

Her var politiet forberedt på at skulle tage sig af vrede og skuffede fans, men frostgrader i Denver gjorde sit til at holde folk i ro.

Denver har tidligere lagt gader til nogle af de værste optøjer i forbindelse med Super Bowl. Det skete i 1998, da Denver Broncos vandt holdets første Super Bowl nogensinde.