Pensionist mishandlet af tre unge

En er varetægtsfængslet, mens to unge eftersøges for et modbydeligt overfald på en 71-årig mand i Tårnby

Politiet leder efter vidner fra området ved Netto og Tårnby Station på Tårnby Torv, hvor den 71-årige blev mishandlet. (Foto: Bing Maps)
Politiet leder efter vidner fra området ved Netto og Tårnby Station på Tårnby Torv, hvor den 71-årige blev mishandlet. (Foto: Bing Maps)

- Det er meget, meget groft. Han har fået rigtigt mange bank.

Det siger vicepolitiinspektør Tommy Keil, Station Amager, om et overfald på en 71-årig pensionist, som tre unge sparkede til ukendelighed på Tårnby Torv ved 23.30-tiden i lørdags.

Overfaldet var tilsyneladende helt umotiveret:

- De sparker løs på ham, da han ligger ned, siger Tommy Keil.

Den 71-årige blev sparket ned bagfra og overdænget med slag og spark. Voldsmændene skal også have trampet ham i hovedet.

To eftersøges
I går blev en 18-årig af anden etnisk herkomst varetægtsfængslet i 13 dage, mens politiet leder efter de to andre voldsmænd.

Den 18-årige nægter sig skyldig i grov vold, men har ikke kæret varetægtsfængslingen.

Den 71-årige kan næsten intet huske om overfaldet, som først blev anmeldt om søndagen, da en kammerat til den 71-årige så ham, og bad ham om at ringe til politiet.

Den 71-åriges venstre side af ansigtet er næsten sort og hævet og venstre øje er lukket. Han har også en kæmpe bule i panden.

Overfaldet skete ved Netto og udgangen fra Tårnby Station.

- Vi ved ikke, om den 71-årige er kommet med bus eller tog til stationen. Derfor søger vi vidner, der har set manden og gruppen af unge før eller efter overfaldet. Vi vil gerne høre fra folk, der har færdedes i området ved 23.30-tiden i lørdags, siger Tommy Keil.

Politiet forsøger i øjeblikket at finde videoovervågning fra området, hvor voldsmændene optræder.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere