Afskåret rocker-arm tilhørte Kai

Den rockerarm, som en fisker fandt i Rhinen, tilhørte Hells Angels-medlem

I den makabre sag om en afskåret arm, som blev fundet af en fisker ved bredden af Rhinen, har politiet nu fastslået ofrets identitet. Der er tale om Hells Angels-rockeren Kai M., bekræfter politiet i Duisburg, Tyskland, over for Ekstra Bladet.

32-årige Kai M. kom fra byen Oberhausen i nærheden af Duisburg, hvor hans arm blev fundet.

Se også: Rockerarm fundet i Rhinen

En formodet hævnaktion
Efterforskerne arbejder ifølge Bild ud fra den teori, at Kai M. er blevet dræbt af et andet Hells Angels-medlem, og at der har været tale om et internt opgør i rockerklubben. Drabet bliver set som en hævnaktion, fordi Kai M. ville skifte til fjenderne i Bandidos. Den afskårne arm skulle ses som en advarsel til andre mod, hvad der ville ske, hvis man forrådte Hells Angels.

Det var en tatovering med ordnene 'AFFA', der hjalp efterforskerne med at finde frem til Kai M.s identitet. 'AFFA' står for 'Angel Forever, Forever Angel' - et slogan for Hells Angels. Armen var efter hans død blevet skåret af med en skarp kniv.

'Vi har kun en arm'
Endnu er det uklart, hvor og hvordan Kai M. blev myrdet. Tysk politi leder stadig efter resten af kroppen. De ved heller ikke, hvornår Kai M. forsvandt.

- Vi har kun en arm. Og det er, hvad vi arbejder ud fra, fortæller Ramond van der Maart fra politiet i Duisburg til Ekstra Bladet.

Ifølge den tyske avis Bild er tre andre Hells Angels-medlemmer fra samme miljø som Kai M. også forsvundet, ligesom Kai M. angiveligt drev et bordel i byen Oberhausen.

- Det kan vi ikke sige noget om. Nogle af oplysningerne i Bild er ikke korrekte, men mere vil vi ikke sige nu, fortæller Ramond van der Maart.