Snittede mand i halsen i S-tog

To mænd blev søndag morgen overfaldet i et S-tog af en mand med en hobbykniv - den ene blev snittet i halsen

To mænd blev overfaldet med hobbykniv ved Bagsværd Station søndag morgen
To mænd blev overfaldet med hobbykniv ved Bagsværd Station søndag morgen

Hjælp os: Ved du noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

- De talte ikke pænt til mig.

Sådan lød forklaringen fra en 21-årig gerningsmand til Københavns Vestegns Politi i forbindelse med, at han blev anholdt efter at have overfaldet to mænd på 20 år med en hobbykniv i et S-tog ved Bagsværd Station. Politiet fik anmeldelsen klokken 04.29. søndag morgen. Det var to kammerater på vej hjem fra byen, der blev overfaldet.

- Der opstår den her batalje i S-toget, og så trækker gerningsmanden en hobbykniv frem, og snitter ud efter efter de to andre, og den ene bliver skåret forholdsvis dybt i kinden, og den anden bliver skåret henover halsen, og henover den store halspulsåre. Men det er ikke så dybt, så den går ind og rammer pulsåren. Men stedet og omstændighederne, gør at det er meget farligt, siger Kim Madsen, vagthavende hos Københavns Vestegns Politi.

Politiet betragter det som et drabsforsøg, og gerningsmanden bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup i dag klokken 13.

Politiet kender endnu ikke til de yderligere detaljer i forbindelse med, hvordan bataljen opstod i S-toget, ud over, at de ikke 'skulle have talt pænt' til gerningsmanden.

- Han bliver anholdt i S-toget, hvor han sidder. Vi får den via 112. Så hvem der anmelder det, er jeg ikke klar over lige nu, men der er flere vidner. De forurettede er stadig til behandling og undersøgelse på Herlev Hospital, men de har ikke været i livsfare, siger Kim Madsen.

Men han fortæller, at den måde snittet med hobbykniven ligger på, har været farligt.

- Snittet i halsen skulle måske bare have været en millimeter dybere..., siger Kim Madsen.