Fortsat mystik om E45-tragedien

Ingen forklaring på fatal kollision med to dødsofre natten i går syd for Randers - navne på de dræbte er frigivet

Det er fortsat uvist, hvad der førte til den voldsomme trafikulykke natten i går på E45 syd for Randers, hvor to nordjyske mænd i en varebil omkom efter at være påkørt bagfra af et lastvognstog.

- Vi har i dag frigivet navnene på de dræbte. Der er tale om Vagn Gade, 34 år, fra Nibe og Kim Poulsen, 27 år, fra Flauenskjold ved Dronninglund, siger vicepolitikommissær Anders Uhrskov fra lokalpolitiet i Randers.

Mændene kørte ad motorvejen mod syd i en kassevogn, der fragtede en personbil på en trailer. Uvist af hvilken grund ramte lastbilen traileren bagfra og puffede derved varebilen i grøften. Øjeblikket efter kørte lastbilen henover både trailer og varebil, hvor Vagn Gade og Kim Poulsen begge blev dræbt på stedet.

Se også: I NAT: To dræbt under lastbil på E45Se også: E45: Chauffør sigtes for to trafikdrab

Politiet oplyser, at lastbilens 38-årige chauffør, der er fra Sønderjylland, rutinemæssigt er blevet sigtet for uagtsomt manddrab.

- Han er ikke kommet fysisk til skade, men er psykisk meget påvirket af ulykken. Der er ikke mistanke om alkohol. Vii har kun talt ganske kort med ham og venter med en egentlig afhøring, siger Anders Uhrskov til Ekstra Bladet.

For at klarlægge årsagen til ulykken ved midnat mellem mandag og tirsdag bliver de implicerede køretøjer gennemgået teknisk af politiets bilinspektører.

- Vi kender ikke årsagen endnu. Om den ene eller den anden part har kørt for hurtigt eller uforsvarligt, eller om der skal findes en helt tredje forklaring, ved vi ikke, siger Anders Uhrskov.