Vejret hindrer eftersøgning af politiker

En helikopter skulle her til formiddag have været sendt i luften for at lede efter Martin Leider Olsen, men dårligt vejr gør, at helikopteren stadig er på jorden

Martin Leider Olsen sammen med statsminister Helle Thorning-Schmidt. (Foto: facebook).
Martin Leider Olsen sammen med statsminister Helle Thorning-Schmidt. (Foto: facebook).

Politiet leder stadig efter svar på, hvad der er sket med den 31-årige S-politiker Martin Leider Olsen. En helikopter skulle her til formiddag have været sendt i luften for at lede efter den forsvundne politiker, men det er endnu ikke sket.

- Vi satser stadig på at få en helikopter i luften, for den skaber godt overblik. Men det er dårligt vejr i øjeblikket, og det er vi begrænset af, siger Peter Dehn, politiassistent hos politiet i Vordingborg, til Ekstra Bladet.

Helikopteren skal, når den engang kommer i luften, lede efter Martin Leider Olsen i farvandet syd for Vordingborg.

Politiet har fundet den forsvundne politikers bil ved Storstrømsbroen, og en hundepatrulje har tidligere ledt efter ham i dette område. Eftersøgningen med hunde blev indstillet i går, da der ikke var flere spor af gå efter, oplyser politiet.

Se også: Politiet leder efter forsvundet lokalpolitiker

Politiet: Vi afhører og eftersøger
Politiet i Vordingborg er nu gået over til det, de kalder 'mere klassisk politiarbejde'.

- Vi prøver at snakke med venner og bekendte og forsøger at finde ud af, om der er noget, vi ikke ved, i forhold til, om han bare kunne have brug for at tage væk.

- Det, vi frygter, er, at han har begået selvmord fra broen. Men vi har ikke mere at have det i, end at vi finder hans bil tæt på, siger Peter Dehn.

Ifølge politiassistenten er der ikke ikke flere spor lige nu at gå efter.

Martin Leider Olsen har været forsvundet siden mandag.

Flere politikere - både lokalt og i Folketinget - udtrykker stor bekymring for Leider Olsen og sympati med den unge viceborgmesters familie.

Den socialdemokratiske retsordfører, Trine Bramsen, har i mange år arbejdet tæt sammen med viceborgmesteren.

- Jeg håber hvert sekund, at han dukker op, og jeg sender de bedste tanker til familien, siger Trine Bramsen til Ekstra Bladet.

Se også: Borgmester bekymret over forsvunden viceborgmester