Medie: Narko bag dødsfald på Mærsk-skib

De to sikkerhedsfolk, der tirsdag blev fundet døde om bord på Mærsk-skibet Alabama, omkom muligvis som følge af en overdosis, afslører nye beviser ifølge CNN

Der er angiveligt fundet spor af narko og sprøjter i forbindelse med politiets efterforskning af to dødsfald på Mærsk-skibet Alabama. Ligene blev fundet tirsdag, mens skibet lå for anker på Seychellerne (Foto: AP)
Der er angiveligt fundet spor af narko og sprøjter i forbindelse med politiets efterforskning af to dødsfald på Mærsk-skibet Alabama. Ligene blev fundet tirsdag, mens skibet lå for anker på Seychellerne (Foto: AP)

Tirsdag fandt myndighederne på Seychellerne to døde sikkerhedsfolk om bord på Mærsk-skibet Alabama.

Og nu peger nye beviser ifølge CNN på, at de to, 44-årige Jeffrey Reynolds og Mark Kennedy, døde som følge af en overdosis.

Mediet citerer en anonym kilde hos de seychelliske myndigheder, som oplyser, at der er blevet fundet spor af narko samt sprøjter i forbindelse med politiets efterforskning.

Se også: To tidligere Navy Seals fundet døde om bord på Mærsk-skib

Obduktion mangler
Ifølge kilden 'indikerer disse fund, at de to døde som følge af en overdosis'.

Tidligere torsdag fortalte myndighederne på Seychellerne til Ekstra Bladet, at de stadig mangler at obducere de to døde sikkerhedsfolk, der angiveligt er tidligere medlemmer af den amerikanske flådes Navy Seal-elitestyrker.

- Vi planlægger at foretage obduktionen senere i denne uge, lød det fra polititalsmand Jean Toussaint, som ikke ønskede at kommentere, hvorvidt politiet har sikret tekniske spor fra sikkerhedsfolkenes kahyt.

Verdenskendt skib
Både Jeffrey Reynolds og Mark Kennedy arbejdede for det private sikkerhedsfirma Trident Group, der var hyret til at beskytte skibets besætning og gods mod pirater.

Siden 29. januar havde de arbejdet som vagter på det danske containerskib, der sejler i piratfyldte farvande.

Se også: Mærsk-vagter lå døde i samme kahyt

Og frygten for piratangreb er i den grad begrundet, eftersom Mærsk Alabama blev kapret i 2009 og forsøgt kapret igen i både 2010 og 2011.

Containerskibet blev verdenskendt i 2009, da pirater tog skibets kaptajn til fange.

Den dramatiske gidselaffære, der endte med at tre pirater blev dræbt og kaptajnen befriet, er netop blevet filmatiseret i 'Captain Phillips' med stjerneskuespilleren Tom Hanks i hovedrollen.