Anholdt: Onanerede i kollegas sko

39-årig chef for sikkerheden på et amerikansk universitet blev anholdt for en 'utugtig handling' og 'uanstændighed'

Timothy Margis (Politifoto)
Timothy Margis (Politifoto)

Der er næppe en paragraf der helt specifikt forbyder det, men alligevel er det tilsyneladende i strid med lovene i Illinois, USA, at onanerede i en kollegas sko.

Chefeen for sikkerheden på Concordia University, 39-årige Timothy Margis, blev forleden anholdt efter en kvindelig kollega havde anmeldt ham.

Hun blev en anelse mistænksom, da hun så sikkerhedschefen på sit kontor mens han 'knappede sine bukser og lukkede sit bælte', som det fremgår af en rapport hos River Forest Police Department.

Den kvindelige universitetsansatte forklarede efterforskere, at hun så 'noget vædske' i en af sine sko, der stod på kontoret.

Kvinden forklarede, den 10. februar, politiet at hun spurgte Margis, hvad han 'lavede på hendes kontor'. Han forklarede, at han i kontrolrummet kunne konstatere at kontoret var ulåst og ville undersøge om alt var i orden.

Politiet skriver i rapporten, at de to 'ikke er i et forhold'.

Det tyder heller ikke på, at de kommer det.

Den 39-årige Timothy Margis, der blev anholdt i sidste uge, er sigtet for gadeuorden samt uanstændige og utugtige handlinger. Han er løsladt mod en kaution på 150 dollar.

Han har desuden mistet sit job på skolen - der oplyser at de 'baserer deres værdier på Jesu Kristi evangelium' - i Chicago-området.