Fandt kone og datter død på familiens yndlingssted

Familietragedie: 44-årig far fandt selv sin kæreste og datter døde i en varevogn søndag morgen

Mandag eftermiddag lå der ti røde roser ved parkeringspladsen, hvor mor og datter blev fundet døde. (Foto: Poul-Erik Rath Holm)
Mandag eftermiddag lå der ti røde roser ved parkeringspladsen, hvor mor og datter blev fundet døde. (Foto: Poul-Erik Rath Holm)

Allerede i løbet af lørdag aften forsøgte en fortvivlet far at få fat på en bil, så han på egen hånd kunne lede efter sin forsvundne kæreste og deres 14 måneder gamle datter.

Men det var først, da han på politiets opfordring besøgte et sted, der havde særlig betydning for den lille familie, at han fandt frem til dem.

112 Familietragedie: Her er farens desperate timer

- Da han ringede til politiet søndag morgen for at efterlyse sin samlever, spørger den vagthavende ham, om der er et sted, de plejer at tage hen - et sted, de godt kan lide at være. Det er der, forklarer manden, tæt på deres bopæl, og der vil han tage hen, siger vicepolitiinspektør Peter Jørgensen, Bornholms Politi, til Ekstra Bladet.

Få overblikket over det skæbnesvangre døgn ved at klikke på tallene i grafikken:

Stedet, manden tænkte på, var Rø Plantage, som ligger kun godt to kilometer fra parrets hjem i Klemensker på Bornholm.

Men da manden nåede frem omkring klokken 9, var det dog for sent. Både hans 41-årige samlever og deres lille datter Freja lå døde bag i parrets hvide varevogn - formentlig som følge af et tragisk drab og selvmord.

75-årige Gregers Madvig er dybt chokeret over den familietragedie, som har udspillet sig hos hans naboer over weekenden. (Foto: Tariq Mikkel Khan) 112 Chokeret nabo: Havde ingen mistanke om at noget var galt

Han kontaktede politiet, som anholdt den 44-årige og bragte ham til afhøring på politistationen i Rønne.

- Det, at det lige er ham, der fandt dem, var i sig selv en smule mistænkeligt, men efter vi havde afhørt ham, stod det klart, at han ikke skal betragtes som en mistænkt i sagen, siger Peter Jørgensen.

Her blev den 41-årige mor fundet med sin kun 14 måneder gamle datter. (Foto: Tariq Mikkel Khan) 112 Derfor dræber mødre deres børn

I stedet sørgede politiet for at få manden indlagt på en psykiatrisk afdeling.

- Han var i så ringe forfatning, at vi mente, at det var det rette at gøre. Han var fuldstændig knust, siger Peter Jørgensen om den efterladte far.

1 af 2 10 røde roser på stedet, hvor Freja og hendes mor blev fundet døde søndag morgen. (Foto: Mikkel Tariq Khan)
2 af 2 Mandag eftermiddag lå der ti røde roser ved parkeringspladsen, hvor mor og datter blev fundet døde. (Foto: Poul-Erik Rath Holm)