Satudarah-rockerborg ransaget: 12 anholdt

12 hollandske rockere anholdt i deres klubhus, hvor der både var stik- og slagvåben

Den hollandske rockerklub Satudarah holder til på Laurentsvej i Bagsværd, hvor politiet i morges fandt våben og anholdt 12 rockere. Billedet er taget ved en anden lejlighed. (Foto: Kenneth Meyer)
Den hollandske rockerklub Satudarah holder til på Laurentsvej i Bagsværd, hvor politiet i morges fandt våben og anholdt 12 rockere. Billedet er taget ved en anden lejlighed. (Foto: Kenneth Meyer)

12 personer blev anholdt på stedet, da politiet tidligt onsdag morgen ransagede den hollandske rockergruppe Satudarahs klubhus i Bagsværd.

- Man må formode, at alle 12 er rockere, når de opholder sig der, siger vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, Carsten Jansson, til Ekstra Bladet.

Anslaget mod rockerne sker i forlængelse af de seneste dages uroligheder og ballade mellem Hell's Angels og Satudarah, som brød ud i lys lue, da en technofest i Parken eksploderede i masseslagsmål.

Kilder oplyser til Ekstra Bladet, at rockersønnen Mikkel Brokside selv var uhyggelig tæt på begivenhedernes centrum under masseslagsmålet på og ved Lions and Barrels. (Foto: Kenneth Meyer) Krimi Kendt rockers søn i skudlinjen

I Satudarah-klubhuset på Laurentsvej i Bagsværd på den københavnske vestegn beslagde politiet slag- og stikvåben:

- Det var et par økser, en totenschlæger og en stor kraftig lygte, siger vicepolitiinspektøren.

Efter ransagningen blev alle på nær én løsladt.

- Han var efterlyst og skal fremstilles i grundlovsforhør, men jeg ved ikke for hvad. De andre er fortsat sigtede, siger vicepolitiinspektøren.

Se også: 12 Satudarah-rockere stoppet med slagvåben

Våbenfundet var blot en af politiets tilbagevendende aktioner mod bandemiljøet.

Så sent som i går blev endnu 12 medlemmer af Satudarah sigtet for besiddelse af slagvåben, som de blev taget med ved Bellahøj Politistation.

Satudarah etablerede sig officielt i Danmark 9. november sidste år med åbningen af klubhuset i Bagsværd, som hidtil havde været klubhus for bandegrupperingen Værebros Hårde Kerne, VHK, der nu udgør en del af medlemmerne i Satudarah.