Se video: Så let slap de ind i banken

Politiet i Esbjerg kan nu afsløre en video - hvor to tyve bryder ind i en bank. Politiet efterlyser vidner

Her ses scooteren de to mænd kommer kørende på. (Politifoto)
Her ses scooteren de to mænd kommer kørende på. (Politifoto)

Det tog ikke et par tyve mange sekunder at skaffe sig adgang til den lokale sparekasse, da de så i sidste måned valgte at skaffe sig ekstra penge på ulovlig vis.

Og udbyttet var - omend ikke i millionklassen - så i hvert fald i klingende mønt.

En overvågningsvideo afslører nu, hvordan to mænd den 23. januar klokken 01.32 brød ind i Frøs Herreds Sparekasse i Esbjerg.

Politiet har torsdag aften offentliggjort videoen i håb om at finde tyvene. De kom kørende på en scooter, som også kan ses på et billede, politiet offentliggør. Scooteren har blandt andet et særligt mønster.

Derefter knuste de to et vindue til banken og gik meget målrettet efter en vekselautomat inde i banken. Fra den stjal de et kontant beløb i mønter.

Politiet oplyser ikke det præcise beløb, men tasken virker da godt fyldt - at dømme ud fra videoen - da den ene tyv langer den ud af vinduet til hans ventende makker.

Syd- og Sønderjyllands Politi mener, at mændene er lokale - altså fra Esbjerg-området. Har du en idé om, hvem de kan være, eller har du andre oplysninger om indbruddet, så bedes du ringe til lokalpolitiet i Esbjerg på telefon 1-1-4.