Voldtægtsoffer sendte nødråb på sms

To unge mænd dømt for voldtægt af 15-årig pige i Nakskov

- Hjælp. I må komme og få mig ud !

En 15-årig pige, der blev voldtaget i en lejlighed i Søndergade i Nakskov af to unge mænd, sendte et nødråb til sine veninder på sms. Men veninderne opdagede det først, da det var for sent.

Omkring en halv time efter kom den 15-årige ned på gaden, grædende og chokeret og fortalte, at hun var blevet voldtaget.

I dag blev voldtægtsmændene dømt ved retten i Nykøbing Falster. Begge er af tyrkisk herkomst. En 24-årig fik et år og ni måneders fængsel, mens en 19-årig fik et år og seks måneders fængsel. De ankede på stedet til frifindelse.

Mændene erkender begge, at de havde sex med den 15-årige, men de hævder, at hun gjorde det frivilligt.

Flygtede til Bulgarien
Sagen startede oprindeligt ved retten i april sidste år, hvor begge mænd var på fri fod. Men da der skulle falde dom i sagen i juni 2013 var den 19-årige stukket af til Bulgarien, hvor der bor en stor tyrkisk minoritet.

Han blev anholdt af bulgarsk politi efter en europæisk arrestordre og udleveret til Danmark, hvor han lillejuleaften blev varetægtsfængslet.

Om eftermiddagen havde den 15-årige pige og hendes to veninder mødt den ene af de tiltalte på et pizzeria i Nakskov, hvor han fik den ene af venindernes telefonnummer. Om aftenen blev de tre piger hentet af mændene, der i bil kørte dem ud i en øde skov, hvor de blev budt på vodka og juice.

Så kørte de alle til lejligheden i Nakskov, som to af pigerne hurtigt forlod, fordi de følte det ubehageligt og var utrygge. Den 15-årige var gået ind i soveværelset med den yngste af mændene, men da veninderne forlod lejligheden, blev hun overfaldet af begge mænd.

Den ældste holdt hende fast og tvang hende flere gange til fuldbyrdet samleje, mens den 19-årige satte sig på hendes bryst og tvang hende til oralsex.

Skærm

Hent flere
Hent flere