Hells Angels-rocker fundet hængt i Politigårdens fængsel

Et medlem af Hells Angels er fundet død i sikkerhedsfængslet på Københavns Politigård. Han har begået selvmord, fastslår politiet

En 41-årig HA-rocker er blevet fundet død i Politigårdens arrest, efter at han blev varetægtsfængslet i går for organiseret hashhandel. Foto: Claus Lunde
En 41-årig HA-rocker er blevet fundet død i Politigårdens arrest, efter at han blev varetægtsfængslet i går for organiseret hashhandel. Foto: Claus Lunde

En 41-årig Hells Angels rocker, der i går blev varetægtsfængslet efter politiets aktion mod hashhandlen på Christiania, er fundet død i sin celle i Politigårdens Fængsel.

Den 41-årige er den ene af fem fuldgyldige HA´ere der, ifølge politiet, har styret en stor del af den organiserede hashhandel på Christiania.

Han var blandt de 80 personer, som Københavns Byret i aftes og i nat varetægtsfængslede i lukkede grundlovsforhør, sigtet for omfattende hashhandel.

Flere kilder bekræfter overfor Ekstra Bladet, at den 41-årige er fundet død efter selvmord i Politigårdens Fængsel, der regnes for landets sikreste arresthus. Den 41-årige havde hængt sig.

Det skete tidligt fredag morgen. Politiet har undersøgt dødsfaldet og afhørt fængslets personale, men der er intet mistænkeligt ved dødsfaldet, oplyser kilderne.

- Vi fik en henvendelse fra Kriminalforsorgen, at der var fundet en død person i fængslet. Vi har undersøgt dødsfaldet for at udelukke, at der er sket noget kriminelt. Vi kan sige, at der er tale om et selvmord og at det formentlig er sket ved hængning, siger vicepolitiinspektør Henrik Møller Jakobsen.

Se også: Politiet: Hells Angels styrede hash-handel

Der var intet, som tydede på, at den 41-årige var selvmordstruet. Derfor var der heller ikke noget specielt tilsyn med ham i arresten.

Hells Angels-rockeren blev i går sigtet for at stå bag salget af ikke under 500 kilo hash fra en af hashboderne i Pusherstreet på Christiania.

Rockerne stjæler overskrifter som var de teenage-idoler. Bandidos, Hells Angels og senest Satudarah. Foto: Polfoto/Ekstra Bladet Tæt på Stort tema om rockere

Politiets særlige bandeenhed Task Force Øst har efterforsket den del af hashkomplekset og den 41-årige blev anholdt sammen med ni andre, otte mænd og en kvinde, der sigtes i relation til den konkrete salgsbod.

Blandt de øvrige 80 anholdte var fire andre fremtrædende Hells Angels-medlemmer:

- Det er vores opfattelse, at HA´erne har haft ledende roller i forhold til flere af hashboderne på Christiania, sagde politiinspektør Jørgen Skov i går.

Se også: 80 er fængslet for hash på Christiania

I forbindelse med aktionen fandt politiet 320 kilo hash, en halv million kr. i kontanter, tre biler, to Harley Davidson motorcykler og et millionbeløb på bankkonti blev også beslaglagt.

Den døde 41-årige efterlader sig hustru og tre sønner.

Skærm

Hent flere
Hent flere