Kone til afdød HA-rocker: Hvordan kan du efterlade os?

Konen til HA-bossen Michael Brokside, der natten til fredag tog sit eget liv i fængslet, har skrevet en meget personlig hilsen på mindet.dk

Michael Brokside begik selvmord i sin fængselscelle. (Privatfoto)
Michael Brokside begik selvmord i sin fængselscelle. (Privatfoto)

Det vælter ind med sidste hilsner til den 41-årige Hells Angels-rocker Michael Brokside, der fredag morgen blevet fundet død i sin celle i Politigårdens Fængsel.

Både tætte venner, bekendte og familiemedlemmer til HA'eren, der havde rockerklubbens ’Filthy Few’-mærket, der kun gives til HA’ere, der slår ihjel for klubben, har benyttet mindeside til at sige farvel til rockeren, der hængte sig selv.

Brokside virkede ifølge politiet ikke selvmordstruet, da han ankom til fængslet torsdag aften og blev derfor anbragt i en almindelig fængselscelle.

- Kan slet ikke forstå det her, hvordan kan du efterlade os, skriver Michael Broksides kone i en rørende afskedshilsen under overskriften 'Myoneandonly' på Mindet.dk.

Se også: Sådan døde HA-præsidenten Michael BroksideSe også: Minister: Tragisk rocker-dødsfald skal undersøges

- Var inde og se dig, du lå og smilede og så så fredfyldt ud. Dejligt at se dig, men faneme hårdt jeg ik ku tage dig med. Elsker dig af hele mit hjerte og vil altid gøre det. Der kommer aldrig andre end dig, skriver konen og fortsætter:

- Da vi mødtes første gang, syntes jeg, du var pisse irreterende, men du kæmpede videre for at få min opmærksomhed, og det fik du:-) Dansede altid i diskoen i algården med et billed af dig i baglommen. Til 'How will I know' med Whitney Houston;) glemmer det aldrig, vi har haft mange ting sammen både gode og dårlige, lyder det, inden hun afslutter:

- De gode har jeg heldigvis stadig, vores 3 lækre drenge, jeg skal nok passe på dem:-) elsker dig af hele mit hjerte. Herfra og til evigheden. You are simply the best:-) Din kone.

HA’eren Michael Brokside i sine velmagtsgade. (Foto: Claus Lunde) Krimi Portræt: Brokside skød den store rocker-krig ind

Også Broksides svigerinde efterlader en hilsen til den afdøde HA-rocker, der blandt andet er berygtet for at være manden, der skød den store rocker-krig ind.

- Du var som en bror for mig :( Michael jeg vil aldrig glemme dig, jeg vil aldrig glemme det du stod for! Man glemmer ikke en person som dig, den der altid var der for os andre og nogle gange blev det for meget, skriver svigerinden blandt andet.

Og det er tydeligt at se på de mange hilsner, at den 41-årige Michael Brokside har haft berøring med mange mennesker.

- Det siges, at man dør to gange i denne verden. Første gang når ens sjæl forlader verden og anden gang, når folk ikke nævner ens navn mere. Du vil leve længe på denne jord, selvom du fysisk ikke længere er iblandt os.

Se også: Hells Angels-rocker fundet hængt i Politigårdens fængselSe også: 80 er fængslet for hash på Christiania

Michael Brokside blev anholdt og varetægtsfængslet torsdag for sin formodede rolle i den organiserede hashhandel i Pusher Street på Christiania.

Fire andre fuldbyrdede medlemmer af Hells Angels blev også anholdt, og i alt blev 80 personer smidt bag tremmer i det, politiet betegner som den største aktion mod Pusher Street nogensinde.

Brokside var medlem af Hells Angels gennem næsten 20 år og præsident for klubbens afdeling 'Nomads' på Amager. Han var også en central figur i fredsforhandlingerne med den nye hollandske rockerklub Satudarah efter det blodige sammenstød i februar mellem Hells Angels/AK 81 og Satudarah i Parken.

Men han var også blandt dem, der startede den store nordiske rockerkrig i 1996, hvor Hells Angels åbnede ild mod en flok Bandidos-rockere, der ventede i biler ved ankomsthallen i lufthavnen på at hente flere 'brødre', der kom med fly fra Finland. Uffe Larsen blev ramt af flere skud i hovedet og brystet og var dræbt på stedet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen