Forældrepar sultede 5-årig indespærret dreng

Femårig dreng blev sultet, iført ble og holdt indespærret i trappeskab

Den femårige var tydeligt underernæret og alt for tynd efter at være holdt indespærret og blevet sultet. (Foto: Harris County Precinct 4)
Den femårige var tydeligt underernæret og alt for tynd efter at være holdt indespærret og blevet sultet. (Foto: Harris County Precinct 4)

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Den frygtelige sandhed står mejslet ind i hans tynde, skrøbelige og arrede krop. Den lille femårige dreng, som politiet i byen Spring i Texas, USA, fik reddet ud af sin far og stedmors frygtelige afstraffelses-metoder.

Drengens biologiske far, 24-årige Bradley Bleimeyer, og den 33-årige stedmor Tammi Bleimeyer, har ifølge Harris County Politi holdt drengen indespærret i et lille skab under trappen i hjemmet. Det skriver Daily News.

Her er drengen blevet sultet, hvilket hans meget afpillede krop med al tydelighed viser. Billeder fra hospitalet, hvor den femårige efterfølgende blev undersøgt og nu fortsat er i behandling, afslører, hvordan hans knogler stikker faretruende frem og ikke mindst, hvordan huden på ryggen visse steder er begyndt at falde af.

Det var drengens ældre stedbror, der sidste torsdag afslørede forældreparrets grusomme opdragelsesmetoder overfor politiet, der dukkede op efter en anmeldelse om et slagsmål på adressen.

Her fandt patruljen faderen i diskussion med den 16-årige stedsøn, som afslørede, at stedbroderen blev holdt indespærret i skabet. Da betjentene fik åbnet døren til skabet, var der ingen dreng men til gengæld en madras og en lås på ydersiden af døren.

Moderen var nemlig allerede flygtet ud af huset med drengen, og ikke før i fredags lykkedes det politiet at spore hende til et nærliggende motel.

Her blev den femårige fundet kun iført en ble, og forældreparret blev anholdt.

- Han var ekstremt underernæret med knoglerne stikkende ud, slag og ar. Hans hud røg af på hans ryg. Det var frygteligt, frygteligt udtaler politichef Mark Herman fra Harris County til tv-stationen KHOU.

Tammi Bleimeyer er gravid med sit femte barn. Hun blev løsladt mod kaution, mens Bradley Bleimeyer - der i forvejen var sigtet for indbrud - fortsat må sidde bag tremmer.

Den femårige er fortsat på hospitalet.

1 af 3 Drengen blev holdt indespærret i et trappeskab, hvor der kun var en madras, og iført ble. (Foto: Harris County Precinct 4)
2 af 3 Bradley og Tammi Bleimeyer blev anholdt i fredags. (Foto: Harris County Precinct 4)
3 af 3 Den femårige var tydeligt underernæret og alt for tynd efter at være holdt indespærret og blevet sultet. (Foto: Harris County Precinct 4)