Familie og politi leder efter 10-årige Niels

Tiårige Niels forsvundet fra institution: Er ikke set siden kl. 18 mandag

Det var fra denne institution, Stutgården, i Hillerød, at den tiårige niels sidst blev set kl. 18 mandag. (Foto: Googlemap)
Det var fra denne institution, Stutgården, i Hillerød, at den tiårige niels sidst blev set kl. 18 mandag. (Foto: Googlemap)

Tirsdag morgen leder Nordsjællands Politi fortsat efter 10-årige Niels, som ikke er set siden klokken 18 mandag aften.

- Der er ikke noget, der tyder på andet, end at han er gået fra institutionen, siger pressechef ved Nordsjællands Politi Henrik Suhr til Ekstra Bladet.

Han tilføjer, at sagen nu er blevet samlet et sted i politikredsen, og at arbejdet for at finde drengen er i fuld gang og fortsætter i dag.

Institutionen Stutgården i Hillerød slog i aftes ved 20-tiden alarm, da man ikke havde set noget til drengen i to timer.

Drengen, der bor på Stutgården, som er en institution for unge, var sidst blevet set på stedet i Hillerød omkring kl. 18.

- Vi har endnu ikke hørt noget om hans færden, eller at nogle skulle have set ham, så han er stadig forsvundet, oplyste vagtchef fra Nordsjællands Politi Steffen Østergaard til Ekstra Bladet natten til tirsdag.

Er forsvundet før
Trods over 200 har delt politiets efterlysning på Facebook, har ingen set noget til den tiårige. Men det er dog ikke første gang, at Niels har begået sig i et 'forsvindingsnummer'.

- Han er en fuldt ud velfungerende dreng, men vi har fundet ud af, at han faktisk har gjort det for nogle år siden. Dengang tog han ned til sine bedsteforældre på Næstved-egnen, så vi er i fuld gang med at undersøge, om han fortsat har familie der, og om han eventuelt kunne have toget dertil, lød det fra vagtchefen.

10-årige Niels er 150 cm. høj og almindelig af bygning. Han har mellemlangt lyst hår og var iført en grøn og hvidstribet t-shirt og cowboybukser, da han forsvandt.

Han blev som sagt sidst set på Stutgården, der ligger på Stutterivænget 2 i Hillerød.

Nordsjællands Politi valgte ved midnat også at inddrage andre politikredse på Sjælland i efterlysningen.

Ved du noget, så tip os. Send sms/mms til 1224 (koster alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.