Helikopter leder efter forsvundet vinterbader

Midt- og Vestsjællands Politi leder med hunde og helikopter efter en forsvundet mandlig vinterbader fra Køge

Redningsaktion i gang ved Køge. (Læserfoto)
Redningsaktion i gang ved Køge. (Læserfoto)

Ved du noget, eller har du billeder fra redningsaktionen i Køge? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En vinterbader i Køge er muligvis kommet galt af sted efter en svømmetur, og derfor har politiet nu sendt redningshelikopter ud for at lede efter manden.

Det oplyser pressevagt i Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

- Der er en anden vinterbader, som har undret sig over, at der lå pung, telefon og tøj efterladt i et par timer, hvor det ikke burde ligge i så lang tid, og så slår vedkommende selvfølgelig alarm. Vi fik meldingen klokken 8.47, så vi er i opstartsfasen lige nu.

- Vi har sendt en almindelig patrulje, hundepatrulje og en indsatsleder derned. Derudover har vi rekvireret brandvæsnet til at sejle rundt med både og rekvireret en redningshelikopter til at lede i området for at se, om der er nogen, som har fået et ildebefindende under en vinterbadetur, siger han.

Politiet vil endnu ikke ud med konkrete oplysninger om, hvem de leder efter.

- Vi leder efter en lokal mand fra Køge, mere kan jeg ikke lige sige nu. Vi er i gang med at tjekke om, vedkommende skulle være indlagt på sygehuset uden, at vi har fået det at vide, lyder det.