Tvang fire-årig op på motorcykel: Hun faldt og døde af sine kvæstelser

Forældrene til fire-årig pige tvang hende til at køre på en alt for stor motorcykel i baghaven. Moderen grinede når hun faldt

Chloe blev kun fire år. (Foto: Roger Wyman)
Chloe blev kun fire år. (Foto: Roger Wyman)

Lille Chloe Valentine blev kun fire år gammel. I januar 2012 tvang hendes forældre hende flere gange op på en motorcykel i familiens have. Motorcyklen var alt for stor og tung for den lille pige, så hun kørte galt flere gange og døde til sidst af sine mange kvæstelser.

Sagen har vakt stor opmærksomhed i Australien, og forældrene - den 28-årige Robert McPartland og 22-årige Ashlee Polkinghorne - har netop fået deres domme på henholdsvis otte og syv års fængsel, skriver ABC News.

Moderen grinede
Under retsagen kom det frem, at da resten af familien så pigen på hospitalet, kunne de slet ikke kunne kende hende på grund af de mange skader, hun havde fået.

- Hun kunne knap nå jorden, og hun kunne ikke stoppe køretøjet uden at falde af. Chloe vejede 17 kilo da hun døde. Cyklen vejede 50 kilo, sagde dommeren Trish Kelly desuden i retten.

Et videoklip, der blev afspillet i retssalen, viste en tydelig bange Chloe, der af sin far bliver sat op på motorcyklen. På trods af, at hun ikke kan køre på den, bliver faderen ved med at tvinge hende op på køretøjet. Han speeder den også op i græsset, så pigen bliver ekstra bange. Hver gang pigen falder af, står moderen og griner.

Se noget af klippet midt i denne artikel fra Adelaidnow.com.au

En skærpende omstændighed i sagen er, at på trods af, at datteren var livsfarligt kvæstet, gav forældrene sig til at google på nettet og ryge marijuana i stedet for at tilkalde hjælp. I mere end otte timer lå den lille pige og led og mistede til sidst bevidstheden. Forældene ringede først efter hjælp, da pigen stoppede med at trække vejret.