Ekskærestens brutale hævn: Fik skåret penis af

En 34-årig kvinde hævnede sig ved at få kriminel bande til at skære penis af sin tidligere forlovede

34-årige Myriam Priscilla Casto er netop fanget af politiet, efter hun fik bande til at skære ekskærestes penis af. Hun er idømt seks års fængsel. (Foto: Privat)
34-årige Myriam Priscilla Casto er netop fanget af politiet, efter hun fik bande til at skære ekskærestes penis af. Hun er idømt seks års fængsel. (Foto: Privat)

Tre dage før brasilianske Myriam Priscilla Casto skulle giftes med sin forlovede Wendel Souza, blev hun droppet, men det skulle Wendel Souza nok aldrig have gjort.

Allerede ugen efter blev han nemlig offer for en brutal forbrydelse, idet ekskæresten Myriam Priscilla Casto beordrede en kriminel bande til at skære hans penis af med en kniv. Det skriver Daily Mirror.

Den 34-årige kvinde blev idømt seks års fængsel for forbrydelsen, men dommen blev givet i hendes fravær, da hun var flygtet til en mindre stat, som hedder Pirassununga.

Her levede hun i luksus i 14 år og giftede sig med en ny mand, men i tirsdags lykkedes det så politiet at fange Myriam Priscilla Casto, da hun var på vej til sit arbejde.

Brændt hus og ødelagt bil
Episoden var ikke det eneste, som Wendel Souza måtte bøde for. Myriam betalte nemlig også den kriminelle bande for at brænde ekskærestens hus ned og ødelægge hans bil.

Det er dog svært at forbinde Myriam Priscilla Casto med så groteske handlinger. Til daglig arbejdede hun nemlig som en respekteret læge og kommer fra en velhavende familie i Juiz de Fora, sydøst Brasilien, oplyser den britiske avis.

Men under overfladen var familien langt fra den pæne af slagsen. Det var nemlig faderen, som hjalp sin datter med at skaffe kontakt til tre kriminelle mænd til at fuldføre opgaven.

Under retssagen fortalte gerningsmændende, hvordan de var blevet beordret til at skære ekskærestens penis af - blot en uge efter det planlagte bryllup.

I dag er den 34-årige Myriam Priscilla Casto overført til kvindefængsel i Belo Horizonte i den sydøstlige del af Brasilien, men hun nægter sig fortsat skyldig.