To dage efter blodigt drab: Politiet stadig på bar bund

Politiet har intet motiv eller mistænkte i sagen om det voldsomme drab i Skanderborg

Politiet er stadig på bar bund i den brutale drabssag på Poul La Cours Vej 21 i Skanderborg Øst. (Foto: Anders Brohus)
Politiet er stadig på bar bund i den brutale drabssag på Poul La Cours Vej 21 i Skanderborg Øst. (Foto: Anders Brohus)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Den 48-årige Brian Christoffersen Sommer blev torsdag aften fundet dræbt i sin lejlighed på Poul La Cours Vej 21 i Skanderborg.

Politiet har to dage efter fundet af liget stadig ikke nogen mistænkte i sagen.

- Den korte version er, at der ikke er nyt i sagen. Vi har hverken gerningsmand eller motiv. Men vi efterforsker ufortrødent videre og har stadig teknikere på stedet, siger Carsten Thostrup, der efterforsker drabet.

Se også: Mand fundet dræbt i lejlighed

Politiet leder stadig med lys og lygte i den dræbtes omgangskreds.

- Han er jo en del af misbrugsmiljøet og er kendt af politiet, så det er nærliggende at starte i hans omgangskreds og undersøge, om der er nogle konflikter for eventuelt at finde et motiv og en gerningsmand, siger Carsten Thostrup til Ekstra Bladet.

I øjeblikket har de vidner til afhøring.

Hjælp fra Twitter

Sydøstjyllands Politi har bedt borgere om hjælp via deres Twitter-profil, og det har givet input til efterforskningen.

- Her til morgen har vi fået en håndfuld henvendelser. Blandt andet efter vores tweet, så dem arbejder vi med.<br /><br /><p><b>Brutal voldsforbryder</b></p><p>Brian Christoffersen Sommer er selv kendt som en af byens mest brutale narko- og voldsforbrydere og har længe haft nære bånd til bandemiljøet i Skanderborg.</p><p>Han har selv tævet adskillige personer til plukfisk. I 2003 fik han syv års fængsel for at tæve en 68-årig mand på åben gade.</p><p>Forbrydelsen skete tæt på den dengang 37-årige voldsmands hjem i Skanderborg Ø. Sammen med en ti år yngre kammerat overfaldt han helt umotiveret den sagesløse mand på en villavej i Skanderborg og bankede ham sønder og sammen med slag og spark.</p><p>Manden døde som følge af blødninger i hjernen efter 14 dage i dyb koma.</p><a id="_079c8fda-2084-401f-b6df-bd50294c9668" href="https://ekstrabladet.dk/112/article4685855.ece">Mordoffer selv dømt for dødsvold</a><br /><br /><p>I 2009 fik han igen en fængselsdom på tre år for grov vold, og efter han blev løsladt, gik der kun halvandet år, før han røg tilbage i fængsel for salg af heroin, kokain og amfetamin.</p><p>Brian Christoffersen Sommer efterlader en 24-årig søn, der i øjeblikket afsoner en fængselsstraf.</p><p>Far og søn blev tilbage i 2009 dømt for sammen at have overfaldet en fælles bekendt på Sygehusvej i Skanderborg. Ofret mødte de tilfældigt på gaden, efter de var blevet smidt ud af et værtshus.</p>
1 af 3 Teknikere arbejder stadig på gerningsstedet to dage efter fundet af liget. (Foto: Anders Brohus)
2 af 3 (Foto: Anders Brohus)
3 af 3 Politiet er stadig på bar bund i den brutale drabssag på Poul La Cours Vej 21 i Skanderborg Øst. (Foto: Anders Brohus)