Teenager anholdt for at svinge ældre dame rundt

En 17-årig dreng er blevet anholdt efter bizart overgreb på en ældre kvinde

(Screenshot: Daily Mail via Facebook)
(Screenshot: Daily Mail via Facebook)

En kun 17-årig rumænsk teenager er blevet anholdt for en noget bizar handling mod en ældre kvinde.

En video, der har cirkuleret på nettet de seneste dage, viser nemlig hvordan teenageren tager fat i kraven på den ældre dame, der er væsentlig lavere end ham, og svinger hende rundt.

På videoen kan man tydeligt høre kvindens rædsel, og hun flygter efterfølgende fra stedet, men på opfordring fra vennerne løber den 17-årige efter kvinden og giver hende en tur mere.

Overgrebet har delt vandene på sociale medier og nyhedssites, hvor mange griner af optrinnet, men hvor mindst lige så mange udviser forargelse over handlingen, der tilsyneladende er begået i en ikke så beskeden brandert.

Mange krævede derfor handlen over for den unge mand, der på grund af videoen blev efterlyst af politiet. Ifølge nyhedsbureauet AP er han altså nu fundet, hvor han er blevet sigtet for forstyrrelse af den offentlige ro og orden. Manden er blevet løsladt efter et grundlovsforhør, men er altså fortsat sigtet i sagen.

Videoen af overgrebet er blevet fjernet fra blandt andet Youtube på grund af indholdets karakter, men det engelske medie Daily Mail har fortsat videoen, som du kan se her.