Tilkaldte politiet efter kvindeskrig - overbo spillede PC

Højlydt computerspil fik underbo til at ringe efter politiet

En mand fra Esbjerg fik sig mandag eftermiddag formentlig lidt af en overraskelse, da politiet pludselig bankede på døren .

De fremmødte betjente troede nemlig, at der foregik noget helt andet på adressen, end den forbløffede beboer selv oplevede.

- Vi fik en anmeldelse om en kvinde, der skreg om hjælp. Og det lød egentlig alvorligt nok, så vi sendte selvfølgeig en patruljevogn hurtigt ud til stedet, fortæller Ole Aamann, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Betjentene kunne dog med god samvittighed hurtigt lægge den alvorlige tone til side.

- Det viste sig at være en overbo, der sad og spillede et pc-spil, hvor en kvinde skulle skrige om hjælp, fortæller vagtchefen.

- Men overboen var i hvert fald lidt overrasket, da politiet bankede på, og han skruer nok lidt ned i fremtiden, siger han.

Betjentene kunne derfor berolige den bekymrede underbo.

- Men det er da fint, at anmelderen reagerede på det, for det kunne jo sagtens have været noget alvorligt. Hvis det var anmelderens opfattelse, så skal man selvfølgelig ringe, siger vagtchefen.

Præcis hvilket spil, den larmende overbo spillede vides ikke - men hvis du har i sinde at spille et spil, hvor en kvinde skriger højlydt om hjælp, kan det hermed anbefales at advare de nærmeste naboer først.