Tiltalt for ambulance-voldtægt: Hun kælede for mit lem

Falck-redder, tiltalt for voldtægt af pige i ambulance, har netop afgivet forklaring. Han mener, at pigen selv lokkede

RETTEN I NÆSTVED (Ekstra Bladet): En 40-årig Falck-redder er tiltalt for at have voldtaget en 17-årig pige i en ambulance på vej til Slagelse. Men ifølge hans forklaring var der slet ikke tale om en voldtægt. Han mener, at pigen selv ønskede at have sex.

- Jeg opdager pludselig pigens hånd i mit skridt. Hun begynder at kæle for mit lem, og så lader jeg mig gribe af stemningen, siger den 40-årige i Retten i Næstved.

Ifølge tiltalen har den 40-årige Falck-redder tvunget den 17-årige pige til at onanere hans lem, mens han også er tiltalt for at stikke det ind i munden på hende to gange og efterfølgende voldtage hende.

I retten fremgik det, at pigen tilsyneladende ikke har været til at komme i kontakt med, da hun var voldsomt påvirket af alkohol. Alligevel mener Falck-redderen, at de begge var enige om, at der skulle ske noget.

- Jeg opfatter det som om, at hun selv ville noget seksuelt. Der var en utvetydig øjenkontakt, der i min verden ikke efterladte nogen tvivl. Det er absolut ikke min opfattelse, at der er tale om voldtægt, siger tidligere Falck-redder.

Men den forklaring anser anklageren i sagen som højst usandsynlig.

- Jeg beklager, at jeg er meget direkte, men den forklaring forekommer fuldstændig usandsynlig i mine øjne. Det undrer mig meget, at pigen kan det her, når hun slet ikke er til at komme i kontakt med, siger anklageren i retten.

Opdigtede kramper for at få ro
Imens samlejet angiveligt skulle have foregået kørte den tiltaltes kollega ambulancen, mens en veninde til den 17-årige sad ved siden af.

Der er et vindue fra behandlingsrummet indtil førersædet, og derfor måtte den tiltalte lyve, så samlejet kunne foregå i ro og fred.

- I første omgang var der ikke udrykning på bilen. Men jeg fortalte min makker på forsædet, at hun havde fået kramper, så udrykningen gik i gang. Det gjorde jeg for at dække over, hvad der i virkeligheden skulle foregå, siger den 40-årige tidligere Falck-redder.

Den tiltalte forklarede, at han derefter lukkede det lille vindue til førersædet og trak rullegardinet ned. Efter sexhandlingen fortalte den tiltalte til sin kollega og veninden, at ’kramperne’ var ovre, og der ikke var nogen grund til bekymring.

Politiet blev tilkaldt, da den 17-årige pige på hospitalet sagde til veninden, at der var sket noget 'mærkeligt' på turen.

Den 40-årige Falck-ansatte sagde op, kort efter han var blevet anholdt af politiet. Han risikerer op til otte års fængsel, hvis Retten i Næstved finder ham skyldig.