Tiltalt for ambulance-voldtægt: I dag falder dommen

En 40-årig tidligere Falck-redder er tiltalt for at voldtage pige i en ambulance. I dag falder der dom

(Arkivfoto: Niels Hougaard)
(Arkivfoto: Niels Hougaard)

Ekstra Bladet beskrev i går, hvordan en 40-årig tidligere Falck-redder er tiltalt for at voldtage en 17-årig pige en september-nat sidste år.

Pigen havde været til fest og drukket sig så beruset, at hun ikke var ved bevidstheden. Derfor blev hun fragtet i en ambulance til Slagelse Sygehus, og det var her, at voldtægten angiveligt fandt sted.

Ifølge tiltalen har den 40-årige tidligere Falck-redder tvunget den 17-årige pige til at onanere hans lem, mens han også er tiltalt for at stikke det ind i munden på hende to gange og efterfølgende voldtage hende.

I går forklarede den tiltalte sig i retten. Han mener, at der slet ikke var tale om voldtægt, men at pigen ønskede den seksuelle kontakt.

- Jeg opfatter det som om, at hun selv ville noget seksuelt. Der var en utvetydig øjenkontakt, der i min verden ikke efterladte nogen tvivl. Det er absolut ikke min opfattelse, at der er tale om voldtægt, sagde den tidligere Falck-redder.

Men flere vidner forklarede i retten, at den 17-pige ikke har været til at komme i kontakt med, da hun var voldsomt påvirket af alkohol.

- Hun var helt væk i flere timer, sagde den veninde, der var med i ambulancen i Retten i Næstved.

Den tidligere Falck-redder erkender, at han har fået gnubbet sit lem af pigens hånd, men nægter sig skyldig i voldtægt.

Den tiltalte risikerer otte års fængsel, og ifølge anklager i sagen, Jeanette Vincentz Andersen, er der tale om skærpende omstændigheder.

Krimi Falck-redder tiltalt i uhyggelig sag: Tændte sirene for at skjule voldtægt

Det er jo helt klar en skærpende omstændighed, når hun ikke har haft nogen mulighed for at modsætte sig, men nu må vi se om anklagen holder, siger Jeanette Vincentz Andersen til Ekstra Bladet.

Der falder dom senere i dag.