Mor indrømmer: Jeg kvalte mine seks babyer

Megan Huntsman fra Utah har nu tilstået, at hun har myrdet sine seks spædbørn kort efter fødslen. Hverken familie eller naboer har tilsyneladende opdaget noget

I ti grufulde år har 39-årige Megan Huntsman fra Utah systematisk myrdet de spædbørn hun selv har født.

Det indrømmer den morderiske mor nu overfor det lokale politi, der dermed er kommet tættere på opklaringen af en morbid sag, der har rystet USA.

Se også: Mor mistænkt for drab på syv babyer

Naboerne troede hun levede et helt almindeligt liv. Men Megan Huntsman fortæller, at hun i perioden 1996-2006 tog livet af sine små babyer.

Hun kvalte dem med et hårdt tag om halsen, eller ved at holde dem for munden og stoppe deres vejtrækning, kort efter de var blevet født. Herefter pakkede hun dem væk i kasser, inde i sin garage.

Ifølge redegørelsen fra sagen, var alle spædbørnene viklet ind i et håndklæde eller en trøje, og lagt ned i en plasticpose.

Opslidende for politiet
Politiefterforsker Michael Roberts siger, at sagen har været 'følelsesmæssigt opslidende' for politiet. Han var selv til stede, da babyligene blev fundet:

- Min egen reaktion? Jeg var dybt chokeret. Troede ikke mine egne øjne. Og de andre betjente havde det på samme måde, siger Michael Roberts, der har 19 års erfaring som betjent.

- For hver kasse de åbnede, blev betjentene mere og mere chokerede, fortæller han.

Huntsman blev anholdt søndag, efter politiet blev alarmeret og fandt de seks små lig. En syvende baby, der blev fundet skulle angiveligt have været dødfødt.

Selvom Megan Huntsman har indrømmet babydrabene, holder politiet fortsat efterforskningen åben og udelukker ikke, at der kan være flere gerningspersoner. Det er endnu uvist om spædbørnene har samme far.

Eksmanden ikke under mistanke
Det var kvindens chokerede eksmand, Darren West, der fandt det første babylig, da han for nyligt rengjorde garagen, efter han var blevet løsladt fra fængslet for narko-kriminalitet.

Det var ham der alarmerede politiet, og de mener ikke, han har noget med drabene at gøre. De kan dog heller ikke forklare, hvordan han kan have været uvidende om både graviditeter og massedrab, når han boede sammen med Megan Huntsman:

- Det er det helt store spørgsmål. Helt utroligt, siger Michael Roberts.

Megan Huntsmans tre døtre - en teenager og to voksne - boede også i hjemmet i Utah. De vidste angiveligt heller ikke noget.

Efterforskningen fortsætter nu for fuld styrke, og babyerne er igang med at blive DNA-testet.