Brugs-medarbejder bagbundet under væbnet røveri

Tre maskerede mænd begik tirsdag aften væbnet røveri i Brovst i Nordjylland. Politiet søger vidner

En brugs-medarbejder i den nordjyske by Brovst blev tirsdag aften offer for et væbnet røveri, da tre maskerede mænd troppede op i butikken og truede sig til kassebeholdningen.

- De tre mænd bagbinder medarbejderen og låser ham inde i et lokale, inden de stikker af, siger vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Gerningsmændene var ifølge vagtchefen bevæbnet med en pistol, da de ved 19-tiden troppede op i DagliBrugsen på Tranhøj 4 i Brovst.

Under røveriet blev medarbejderen slået i hovedet af røverne og er efterfølgende kørt på sygehuset.

- Men det er uvist, om røverne slog ham med vilje, eller om det var et uheld. Medarbejderen er under alle omstændigheder blevet tjekket, og der er ikke sket noget med ham, siger vagtchefen.

Røverne flygtede efterfølgende i ukendt retning, og politiet står tirsdag aften på bar bund i sagen.

- Det er desværre ikke lykkedes os at finde dem endnu. Men vi har sikret nogle spor på stedet - blandt andet tapen, som røverne bagbandt medarbejderen med, siger han.

Signalementet af de tre røvere, der beskrives som "ikke særligt høje" er sparsomt. De var alle klædt i sort, lyse i huden, og den ene havde blå Nike-sko med hvide såler på.

Et vidne overværede røveriet og hørte de tre mænd tale sammen på et ukendt sprog, men politiet opfordrer andre med oplysninger i sagen til at henvende sig på telefonnummer 114.