To busser stødt sammen i København

To københavnske bybusser er lørdag eftermiddag stødt sammen på Amager i København

Som det ses på billedet,  har den ene bus fået smadret fronten. Den anden bus har fået skader på bagenden (Foto: Kenneth Meyer)
Som det ses på billedet, har den ene bus fået smadret fronten. Den anden bus har fået skader på bagenden (Foto: Kenneth Meyer)

På Amager Landevej i København er påskefreden for et øjeblik blevet forstyrret af en mindre busulykke lørdag eftermiddag.

Det skete i eftermiddag klokken 15.09, da to københavnske bybusser kørte sammen på Amager Landevej på Amager.

- Den ene bus holdt stille i krydset, og så kom der en anden bus og kørte op i den bagfra, siger vagtchef Kim Nicholsen fra Københavns Politi.

Der var passagerer i begge busser, men heldigvis ser de fleste ud til at være sluppet med chokket. Der er således ikke meldinger om alvorligt tilskadekomne passagerer.

En person er dog blevet kørt på sygehuset, hvor han eller hun skal undersøges for nogle nakkesmerter efter sammenstødet, oplyser Københavns Politi.

Ulykken skete i krydset mellem Amager Landevej og Sirgræsvej omkring Kastrup på Amager.

Efter ulykken ankom en ambulance og en brandbil til stedet. Det stod hurtigt klart, at passagererne var sluppet heldigt, ligesom der kun er lettere materielle skader på busserne. Busserne blev erklæret klar til at køre videre kort efter ulykken

Den ene bus har fået smadret bagruden, den anden har fået smadret forruden. Omkring klokken 16:00 var politiet stadig i gang med oprydningsarbejdet, og busserne var stadig på stedet.

Der er ikke mistanke om, at en eller flere af chaufførerne har drukket alkohol eller at den ene bus, der kom kørende, har kørt for stærkt, oplyser Københavns Politi.

- Begge busser skal nu en tur på værksted for at blive repareret. Det giver sig selv. Busserne kommer ikke til at fortsætte i rutedrift i dag, siger vagtchefen.