Rockeropgør i Næstved: Tre anholdt

Tre bandemedlemmer er blevet anholdt efter et sammenstød i indre by i Næstved

Et større område i Næstved er spærret af, efter tre bandemedlemmer kom op at slås på Indre Vordingborgvej. (Foto: Per Rasmussen)
Et større område i Næstved er spærret af, efter tre bandemedlemmer kom op at slås på Indre Vordingborgvej. (Foto: Per Rasmussen)

To medlemmer af Bandidos og ét medlem af rocker-gruppen Westside Nation er lørdag aften blevet anholdt efter et sammenstød i to biler og efterfølgende tumult ud for Indre Vordingborgvej 1 i Næstved.

-Jeg kan meddele, at vi klokken 17.22 lørdag aften har fået en melding om, at der er tre rockere i to biler, der er stødt sammen på Indre Vordingborgvej. Efterfølgende er de så kommet op at slås. Der er ikke nogen, der er kommet til skade, og vi har nu anholdt de tre personer i forbindelse med sagen, siger vagtchef Henrik Karlsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Henrik Karlsen fortæller, at påkørslen formentlig var forsætlig.

Skudsikre veste
Politifolk med skudsikre veste var talstærkt til stede i området i timerne efter begivenheden, hvor et større område af Indre Vordingborgvej var afspærret.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er de to biler, der er støt sammen, en VW Passat og en Audi A6. Et vidne på stedet fortæller, at den sorte VW holdt ude foran et spisested, og at to personer var ved at stige ud af bilen, da den pludselig blev påkørt forfra af en hvid Audi.

Kort tid efter så vidner, at føreren af Audien kom tilbage og jagtede de to personer fra VW’en på gaden med en uidentificeret genstand i hånden. Vidnerne ønsker ikke at oplyse navn.

Hus ransaget
Politiet bekræfter over for Ekstra Bladets udsendte, at man lørdag aften har ransaget en af de involvere bandemedlemmers hjem i Næstved. Det er en person, der er medlem af gruppen Westside Nation og som ejer den hvide Audi.

Alle tre anholdte er i forvejen kendt af politiet, og de bliver lørdag aften afhørt i forbindelse med sagen.

- Vi skal nu til at undersøge sagen nærmere for at se, hvad der er den dybereliggende årsag til sammenstødet. Men vi regner med, at det er et led i det opgør mellem Bandidos og Westside Nation, som vi har haft her i byen, siger Henrik Karlsen.

Politiet har lørdag aften ikke noget bud på, hvad der på ny antændte den anspændte konflikt.

Lørdag klokken 20.30 har politiet endnu ikke besluttet, om de tre anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

1 af 2 Denne hvide Audi er den ene af de to biler, der har været involveret i rocker-sammenstødet i Næstved lørdag aften. (Foto: Per Rasmussen)
2 af 2 Et større område i Næstved er spærret af, efter tre bandemedlemmer kom op at slås på Indre Vordingborgvej. (Foto: Per Rasmussen)