Brutal video på Facebook: Familie straffer søn med bælteslag

Mor vred på søn over bande-løgn på Facebook: Hun gav igen med bælteslag - og lagde det ud på det sociale medie

Drengens sted-morfar, mormor og mor er nu anholdt og sigtet for børnemishandling. (Foto: Flint Politi)
Drengens sted-morfar, mormor og mor er nu anholdt og sigtet for børnemishandling. (Foto: Flint Politi)

Tre personer fra byen Flint i den amerikanske delstat Michigan er blevet anholdt efter et viralt oprør ovenpå en brutal video på Facebook.

Videoen blev offentliggjort af den 28-årige Demitria Latrion Powell og viser, hvordan hendes 11-årige søn bliver afstraffet for åben kamera.

Straffet for at kalde sig gangster
Angiveligt havde sønnen forud for den fysisk voldelige opdragelsesmetode selv postet en status på Facebook, hvor han kaldte sig selv for gangster. Det fik moderen til at flippe ud og give ham en lærestreg.

Videoen afspejler en afstumpet og brutal opdragelsesmetode, hvor sønnen bliver tvunget til at holde fast i en stol og slået med lussinger i ansigtet af moderen. Mens kæresten til sønnens mormor filmer løs, går samme mormor amok og slår løs på den forsvarsløse dreng med et bælte.

Bliver slået i 6 minutter
Omkring 50-60 slag regner ned over drengens numse i taktfaste og kraftfulde slag, mens han skriger og krymper sig midt på gulvet i stuen. Det fortsætter i op mod seks minutter. Bag ham kan man se en baby, der sidder i sengen og ser på den voldsomme hændelse.

På optagelserne kan man angiveligt høre, hvordan familiemedlemmerne truer ham med flere slag, hvis han giver slip på stolen. Undervejs trues han også til aldrig at involvere sig med en bande. Til slut tvinges han til at sige sit navn og alder til kameraet.

Video postet på drengens egen profil
Familien postede efterfølgende voldsovergrebet på drengen på hans egen Facebook-profil som en del af straffen og ydmygelsen, men det fik - heldigvis- folk på det sociale medie til at reagere.

- Flint Politi er opmærksomme på den video, som cirkulerer på Facebook, der viser mulig børnemishandling, skrev de den 5. april, efter videoen var blevet delt mere end 1000 gange og borgere, der var stærkt bekymrede for drengens velfærd, kimede dem ned.

Flere tilstede under mishandling
Tre dage senere blev både moderen, Demitria Latrion Powell, hendes 42-årige Uteas Michelle Taylor og dennes 40-årige kæreste anholdt.

De står nu sigtet for flere overtrædelser - blandt andet børnemishandling og børnemishandling, mens et andet barn var tilstede.

Ifølge Flint Politi var der også andre personer tilstede i lokalet, da mishandlingen fandt sted. Af samme årsag fortsætter efterforskningen af sagen.

Ekstra Bladet har valgt ikke at linke til videoen af hensyn til drengen.

1 af 2 På videoen tvinges drengen til at holde fast i en stol, mens han bliver slået med bæltet. Giver han slip advares han om, at han vil få flere slag. (Youtube)
2 af 2 Drengens sted-morfar, mormor og mor er nu anholdt og sigtet for børnemishandling. (Foto: Flint Politi)