Mand sigtes for grov vold: Gik løs på bekendt

En 28-årig mand har forårsaget voldsomme skader på en 62-årig bekendt. Han sigtes nu for grov vold

En voldsom episode mellem to bekendte og en nabo i Skive søndag aften har ført til, at en 28-årig mand er blevet anbragt i et arresthus.

Manden blev mandag fremstillet for en dommer, der varetægtsfængslede ham indtil den 19. maj, oplyser vagtchef Gert Høeg, Midt- og Vestjyllands Politi.

Episoden fandt sted på en privatadresse tilhørende en mand på 62 år, der blev slået, så han blandt andet fik skadet begge lunger.

- Det er nogen, der sidder og drikker sammen på en adresse i Skive. Og formentlig fordi den forurettede har sagt et eller andet, som den sigtede finder upassende, går han amok og begynder at tæve løs på ham, sagde vagtchef Jens Claumarch, Midt- og Vestjyllands Politi, tidligere mandag.

En 73-årig nabo hørte larmen og balladen fra lejligheden og gik over for at se, hvad der skete. Efter nogen tumult lykkedes det ham at få ringet efter politiet.

Da en politipatrulje kom til stede, fandt betjentene gerningsmanden siddende overskrævs på den 62-årige, mens han bankede løs på ham. Den 28-årige blev anholdt.

Den 62-årige har fået en hel del skader, blandt andet en flænge over det ene øje, en flænge i baghovedet, tre brækkede ribben i den ene side og et i den anden side.

Begge hans lunger har også været klappet sammen.

Den 28-årige mand er blevet sigtet for overtrædelse af den grove voldsparagraf - straffelovens paragraf 245, som omhandler vold af særlig rå og brutal karakter - for overfaldet på den 62-årige.

Han er også sigtet for overtrædelse af den mildere voldsparagraf, straffelovens paragraf 244, for vold mod den 73-årige nabo.