Fortsat rockerfred i København

Rockerparter mødes fortsat - ønsker ingen åben konflikt

Freden mellem de forskellige rockerklubber i Københavns-området holder fortsat ved. Det vurderer kilder med indsigt i miljøet.

Efter den godt en uge lange konfliktoptrapning, der begyndte med et vildt og voldsomt masseslagsmål på Lions & Barrels i Parken på Østerbro i slutningen af februar, valgte både Hells Angels og Satudarah at træde på bremsen fremfor at lade tumulten vokse til en fuldblods konflikt.

Se også: Alle løslades efter barslagsmål

Sammenstødet ved technofesten på Lions & Barrels resulterede i både masseanholdelser og pistolskud. Heraf blev de fleste affyret af politifolk.

I dagene efter fulgte yderligere voldelige episoder, hvor figurer med tilknytning til HA og Satudarah jagtede hinanden med biler og køller rundt om i både København og nord for hovedstaden.

Se også: 12 Satudarah-rockere stoppet med slagvåben

Men ikke alle parter mente, at det var tid til krig. Flere fremtrædende rockere forsøgte at dæmpe temperamenterne i begge lejre.

Ole Bonnesen, medlem af Satudarah og tidligere HA'er ønsker forhandlinger og samtale. Foto: EB-TV Krimi Rockerveteran: Lad os snakke om det

Derfor mødtes seks rockere - to fra HA, to fra Bandidos og to fra Satudarah - til et møde, hvor de fik snakket sig delvist til rette, erfarer Ekstra Bladet.

En af HA'erne var Michael Brokside, der blev anholdt under en stor politiaktion og som natten efter begik selvmord.

På den baggrund blev det følgende møde mellem de tre klubber i første omgang udskudt. Siden mødtes parterne dog igen, erfarer Ekstra Bladet.

Den gryende konflikt mellem HA og Satudarah synes begravet.