Ung mand dræbt: Ramte træ og blev slynget ud af bil

29-årig formentlig dræbt på stedet: Morgentrafikanter må benytte sig af omkørsler ved Slangerup, mens politiets teknikere arbejder på stedet

En 29-årig mand var natten til fredag på vej hjem til sit hjem i Skibby, da han mistede herredømmet over sin bil, kørte ind i et træ og blev slynget ud af køretøjet.

- Han bliver slynget ud af bilen og er formentlig død på stedet, siger vagtchef ved Norsjællands Politi Peter Olesen fredag morgen til Ekstra Bladet.

Se mere på localeyes.dk

Manden kom kørende fra øst mod vest ad Hørup Skovvej i retning mod Frederikssund, da bilen af ukendte årsager torpederede et stort træ mellem Roskildevej og Slagslundevej ved Slangerup.

Bilen blev totalsmadret, og da politi og redningsmandskab nåede ud til ulykkesstedet lå der vragdele spredt udover en afstand af 100 meter.

Forbipasserende gav førstehjælp
Bilinspektør og teknikere arbejder fortsat på stedet, hvor der fortsat er spærret af.

Vagtchefen kan derfor endnu ikke give noget bud på, hvad der fik bilen til at forulykke, eller om den nu dræbte havde sikkerhedssele på.

- Vi er ved at klarlægge, hvilke forhold, der kan have ført til ulykken, men vi ved endnu ikke noget om bilens hastighed eller andre omstændigheder om eksempelvis kørebanen, siger vagtchefen, som også peger på, at der er faldet regn i løbet af natten.

Det var en forbipasserende, som opdagede ulykken og alarmerede politiet. Personen forsøgte at redde den unge mand med livreddende førstehjælp, men den 29-årige blev erklæret død, da ambulance og læge nåede frem.

Spærret af
Politiet modtog anmeldelsen om soloulykken klokken 03.45, men vagtchefen ved ikke, hvor længe før manden var kørt galt.

- Motorblokken var kold, da vi kom derud, men jeg ved det ikke. Vi har endnu ikke overblik over selve uheldets omfang, men hvis der var kommet andre forbi, havde de reageret.

Anmeldelsen om soloulykken lød klokken 03:45,

Den afspærrede strækning på cirka 400 meter gælder Hørup Skovvej mellem Roskildevej og Gl. Københavnsvej, men vagtchefen peger på, at man er færdige derude lidt efter klokken syv:

- Der er omkørsel igennem Slangerup. Vi arbejder på højtryk for at få ryddet op derude.

Ved du noget, så tip os. Sms/mms til 1224 (koster alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.