Mand fundet død på sti

Københavns Vestegns Politi efterforsker et mistænkeligt dødsfald i Albertslund

Ved denne sti blev en mand fundet død - politiet undersøger det, som et mistænkeligt dødsfald. (Foto: Kenneth Meyer)
Ved denne sti blev en mand fundet død - politiet undersøger det, som et mistænkeligt dødsfald. (Foto: Kenneth Meyer)

En ca. 40-årig mand af afrikansk afstamning blev søndag morgen fundet død på en sti i Albertslund, og Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen, da de mener, det er et mistænkeligt dødsfald.

Manden blev fundet på Tværstien ved Albertslund Vestcenter, hvor den mødes med Randager 2-14.

- Der er en anmelder her i morges kl. 05.36, der finder en livløs mand. Han er konstateret død. Og når man finder nogen, der er død i det offentlige rum, så undersøger politiet hvorvidt, der ligger en forbrydelse bag, så det er vi i gang med at undersøge, siger efterforskningsleder Hans Tonnesen.

Politiet fik søndag eftermiddag vished for, hvem manden er. Foreløbig vil efterforskningslederen dog ikke gå i detaljer, da der er pårørende, som politiet skal tale med.

En læser skriver til Ekstra Bladet, at hun i morges gik tur med sin hund, og at hele området ved Netto og SuperBrugsen i Albertslund Vest er spærret.

Senere søndag er liget blevet fjernet. Kun et lille område er afspærret er, og to kriminalteknikere går rundt i området og sikrer spor.

Den afdøde skulle i nat have været på et værtshus i området. Det bekræfter politiet.

Mandag bliver den afdøde obduceret, og politiet vil få klarhed over, hvordan han døde.

1 af 2 Kriminalteknikere og politi undersøger området, hvor en mand tidligt søndag morgen blev fundet død. (Fot0: Kenneth Meyer)
2 af 2 Ved denne sti blev en mand fundet død - politiet undersøger det, som et mistænkeligt dødsfald. (Foto: Kenneth Meyer)