Tre mænd er fængslet for knivoverfald

Politiet mistænker tre unge, der blev anholdt i lejlighed i Frederikssund, for at stå bag knivoverfald i byen

Tre yngre mænd er anholdt og sigtet for to knivoverfald fredag aften i Frederikssund.

Politiet oplyste tidligere, at to personer med tilknytning til Bandidos var efterlyst i forbindelse med overfaldene. Men de tre mistænkte har ikke forbindelse til rockergruppen, oplyser Nordsjællands Politi nu.

Mændene, der er mellem 19 og 22 år, blev anholdt sammen i en lejlighed i Frederikssund lørdag.

- De har ikke villet sige noget til os, og vi kender ikke motivet bag overfaldene, sagde vagtchef Søren Bjørnestad natten til søndag.

Mændene blev søndag fremstillet i grundlovsforhør. Her fandt dommeren politiets mistanke mod dem tilstrækkeligt velbegrundet til at varetægtsfængsle dem. De skal foreløbig være bag tremmer indtil den 21. maj.

Grundlovsforhøret skete for lukkede døre, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi.

Derfor er det sparsomt med oplysninger om politiets sigtelser mod de tre unge og om, hvordan de forholder sig til dem.

Overfaldene fandt sted kort efter hinanden og lige i nærheden af hinanden. Desuden var fremgangsmåden påfaldende ens. Derfor mener politiet, at de samme gerningsmænd kan stå bag.

Det ene overfald skete kort før klokken 22 fredag aften på Servicegaden i Frederikssund. En 19-årig mand fra Frederikssund blev passet op på gaden af en gruppe på omkring 10 personer. De sparkede og slog ham og gav ham et knivstik i den ene balle.

Det andet overfald foregik på Foderstofgården omkring samme tidspunkt. Det gik ud over en 16-årig dreng fra Skovlunde. Også han blev tilsyneladende umotiveret overfaldet på gaden af en gruppe på 10-12 mand.