Familie leder efter forsvundet far på tredje døgn

Jørn Poulsen har været forsvundet siden torsdag formiddag. Familien håber stadig på godt nyt

68-årige Jørn Poulsen har været forsvundet siden torsdag formiddag. (PRIVATFOTO)
68-årige Jørn Poulsen har været forsvundet siden torsdag formiddag. (PRIVATFOTO)

Siden torsdag formiddag har familien til 68-årige Jørn Poulsen kæmpet en desperat kamp for at finde deres far og ægtemand.

Jørn, der har lidt af en depression i en måned, er nemlig ikke set siden han pludselig forlod familiens hjem torsdag mellem 9 og 12.

- Min mor kom hjem ved 12-tiden, og det første hun opdagede var, at der var forsvundet en del sovepiller og nervemedicin, som han ikke normalt bruger, uden at der dog var tale om en dødelig dosis, siger Jørn Poulsens søn, Rune Poulsen, til Ekstra Bladet.

Jørns hustru bemærkede desuden at huset var låst, og at nøglerne var efterladt i skuret, mens Jørn havde taget hendes cykel. Alt sammen noget han ikke plejer at gøre. Desuden havde han hverken medbragt pung eller mobiltelefon.

Befinder sig formentlig i Aarhus
Ingen i familien har set den 68-årige siden, og familien har siden ført en intens eftersøgning af ham, blandt andet i Facebook-gruppen ' Hjælp med at finde vores far'.

- I forbindelse med sin depression har han tabt sig 10 kilo, så han har ikke så mange kræfter. Så eftersom han ikke har taget sin el-cykel, tror vi stadig han befinder sig i Aarhus og omegn, siger Rune Poulsen.

På trods af flere henvendelser, er det kun en enkelt henvendelse, der for alvor har ført familien på spor af noget. En kvinde mener nemlig at have set Jørn i Årslev Skov ved Brabrand, tre kilometer fra hjemmet.

Politiet har været på sagen siden torsdag og har blandt andet ledt med hundepatruljer og helikopter, men det er ikke lykkedes at finde den 68-årige.

- Så vi mangler stadig tip fra nogle borgere, som kan have set ham på et tidspunkt, siger Rune Poulsen.

Lider af sukkersyge
Familien har selv været ude at lede i forskellige skove og har hængt flyers op i næsten hele Brabrand og i området omkring Brabrand. På grund af depressionen forventer familien, at han har forsøgt at søge et sted hen, hvor der ikke er andre mennesker.

- Han lider også af sukkersyge, og han har ikke taget sin insulin med, så hvis ikke han har spist så meget mad så han kan klare sig, så er det ved at være meget kritisk, siger sønnen.

Selvom Jørn Poulsen tidligere har haft psykiske lidelser, har familien ikke oplevet noget lignende før.

- Vi er alle sammen samlet, og vi bakker selvfølgelig meget op om min mor, som står i en svær situation. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at prøve at sprede budskabet, så vi bevarer stadig håbet, især fordi der er kommet det tip om at han er set torsdag eftermiddag, siger Rune Poulsen, der er det ene af Jørn Poulsens fire børn.

Da den 68-årige mand forlod hjemmet var han iklædt cowboybusker, en lilla bluse samt en sort jakke.

Har du set Jørn Poulsen eller en efterladt sort damecykel af mærket Kildemoes med stelnummeret WBK592016E, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.